Muaythai Federasyonu Başkanlığı 4. Olağan Genel Kurul Delege Kurası Sonuç Duyurusu

2020 yılında yapılması planlanan Yaz Olimpiyat Oyunlarının tüm Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüs salgını nedeniyle 2021 yılında Japonya’nın Tokyo kentinde gerçekleştirilmek üzere ertelendiği, 3289 Sayılı Gençlik ve Spor Hizmetleri Kanununun Ek-9. Maddesinde yer alan “Olağan Genel Kurul; Olimpik ve Paralimpik Spor Dallarında ilgili Olimpiyat Oyunlarının, Diğer Spor Dallarında Yaz Olimpiyat Oyunlarının bitiminden, bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten sonra kurulacak federasyonlarda ise; kararın resmi gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 3 ay içerisinde yapılır” hükmü doğrultusunda federasyon seçimlerinin Olimpiyat Oyunları bittikten sonra yapılması gerektiği belirtilmekte olup; Bu doğrultuda federasyonumuz 4. Olağan Genel Kurulu Seçim çalışmalarına start verilerek, Federasyonumuz Ana Statü Hükümlerine göre yapılmasına; Bu bağlamda Söz konusu 4. Olağan Genel Kurula katılacak, Genel Kurulun yapılacağı tarihten en az bir yıl önce faal antrenörlüğü bırakmış 11 Kişilik Milli Antrenörler Kontenjanından 5 Kişi, Genel Kurul Üyelerinin aktif olmayan 20 kişilik Üst Düzey Hakemler kontenjanından 5 kişi, Faal Olmayan 9 kişilik Milli Sporcular kontenjanından 5 kişi, Genel Kurul tarihinden önce tamamlanmış iki sezon üst üste federasyon faaliyetlerine katılan (2018-2019 sezonu) 381 kulüp kontenjanından 159 kulüp kalmak üzere 4. Olağan Genel Kurul ilan tarihinin bitiş tarihi olan 17.09.2021 tarihinde saat 10.00 da Türkiye Cumhuriyeti Ankara 3. Noterliği tarafından Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığı Gençlik Cad. 5/5 Çankaya adresinde kura çekimi yapılarak yukarıdaki açıklamalar ışığında Türkiye Muaythai Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu delegeleri belirlenmiştir.

İlgililere önemle duyurulur.

NOTER KURA SONUÇLARI

2021 4. Olağan Genel Kurul Faal Olmayan Milli Antrenör Delege Noter Kura Sonuçları

2021 4. Olağan Genel Kurul Faal Olmayan Hakem Delege Noter Kura Sonuçları

2021 4. Olağan Genel Kurul Faal Olmayan Milli Sporcular Delege Noter Kura Sonuçları

2021 4. Olağan Genel Kurul Spor Kulüpleri Delege Noter Kura Sonuçları

————————

Muaythai Federasyonu Başkanlığı 4. Olağan Genel Kurulu Duyurusu

Türkiye Muaythai Federasyonu’nun 4. Olağan Genel Kurulu’nda oy kullanacak delegeleri belirlemek amacıyla;

4.Olağan Genel Kurul Resmi Gazete’de yayınlanan Federasyonumuz Ana Statüsünün 20. Maddesi ‘’a’’ bendine göre yapılacaktır. (mücbir durumlar hariç)

Ana statümüzün 7. Maddesinin 2. Fıkrasının (e),(f),(g),(ğ) alt bentlerine göre seçilecek olan Kulüpler, Antrenörler, Milli Sporcular ve Üst Düzey Hakemlerden oluşacak delegelerin listesi yayınlanmıştır.

4. Olağan Genel Kurulu’nda oy kullanacak delegeleri belirlemek amacıyla, Federasyonumuz Ana Statüsü’nün “Genel Kurul” başlıklı 7. Maddesinin 1. ve 8. Fıkrasına göre noter tarafından çekilecek kurada 4. Olağan Genel Kurul delegeleri belirlenecektir.

Söz Konusu kuraya girecek delege listelerine; 15.09.2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Federasyonumuz 0 312 311 26 84 no’lu faksına veya turkiyemuaythaifed@hotmail.com e-posta adresine gönderilecek dilekçe ile itiraz edilebilecektir.

Bu duyuru tebligat yerine geçecektir.

Kamuoyuna önemle duyurulur.

Türkiye Muaythai Federasyonumuzun 4. Olağan Genel Kurulu kesin delege listesini belirlemek üzere Türkiye Muaythai Federasyonu Ankara Merkez binasında 17 Eylül 2021 Cuma Günü saat 10.00’da noter tarafından kura çekimi yapılacaktır.

Kura çekimine;

1- Listede yer alan Oy Kullanacak Kulüp Başkanları

2- Kura listesinde ismi olan Faal olmayan Milli Antrenörler

3- Kura listesinde ismi olan Faal olmayan Üst Düzey Hakemler

4- Kura listesinde ismi olan Faal olmayan Milli sporcular katılabilecektir.

Kura çekimine katılacak kulüp başkanları, kura listesinde ismi olan Antrenör, Hakemler ve Sporcular kura çekiminin yapılacağı salona akreditasyon yapmak şartı ile giriş yapabileceklerdir.

Akreditasyon işlemlerinin yapılabilmesi için kulüp başkanları, Antrenör, Hakemlerin ve sporcuların en geç 15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 13.00’e kadar Federasyonumuz 0.312.311 26 84 nolu faksına veya turkiyemuaythaifed@hotmail.com e-posta adresine dilekçe gönderilmesi gerekmektedir. Belirtilen saatten sonra gönderilen faks ve e-posta talepleri dikkate alınmayacaktır.

NO:5/5 ÇANKAYA/ANKARA

Telefon +90 312 311 26 83 Fax +90 312 311 26 84

E-posta: turkiyemuaythaifed@hotmail.com

Noter Kurasına Girecek Kulüp, Antrenör, Hakem ve Milli Sporcu Listesi

1- Olağan Genel Kurul Kulüpler Listesi

2- Olağan Genel Kurul Faal olmayan Milli Antrenörler Listesi

3- Olağan Genel Kurul Faal olmayan Üst Düzey Hakemler Listesi

4- Olağan Genel Kurul Faal olmayan Milli sporcular Listesi

Not: Kuraya katılacak sporcu, antrenör, hakem, kulüp başkanlarının COVİD-19 tedbirleri kapsamında yaptırdığı 2 doz aşı kartını ibraz etmeleri veya 48 saat içinde Covid-19 negatif PCR testini ibraz etmeleri halinde kura çekimine katılabileceklerdir. Aksi takdirde kura çekimine katılmayacaklardır.

İlgilere önemle duyurulur.

About The Author