EUROPEN MUAYTHAI CHAMPIONSHİPS 2022

Federasyonumuzun 2022 faaliyet programında yer alan ve Federasyonumuz – IFMA – EMF işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Avrupa Muaythai Şampiyonası, 13-20 Şubat 2022 tarihlerinde İstanbul’da IFMA tarafından düzenlenecektir.

İstanbul Gazanfer Bilge Spor Salonu düzenlenecek olan şampiyonaya 35 ülkeden 600 civarında sporcunun iştirak etmesi beklenmektedir. IFMA’nın talimatı gereği Milli takımımızın Minik-Yıldız Gençler ve Büyükler Kategorilerinde tüm sıkletlerde birer sporcu ile temsil edilmesi kararlaştırılmıştır,

Sporcular Milli takım seçmesi, Büyükler ve Gençler Türkiye şampiyonası, minikler-yıldızlar Türkiye şampiyonası sonuçlarına göre yaş kilo kategorilerini koruyanlar dikkate alınarak hiyerarşik sistemle tespit edilmiştir. Ancak Teknik Kurul kararı gereği kategorisinde büyüyen sporcularımızın yerine aynı siklette dereceye girmiş sporcularımız derece sıralama önceliğine göre yazılabilecektir.   

Ancak; IFMA’Rsportz müsabaka sisteminde rakibi olmayan (eşleşemeyen) sporcular çağrılmayacaktır, Rsportz müsabaka sisteminde eşleşmesi görülüp müsabakaya çağrılan ancak müsabakadan önceki son gün olan son kontrollerde eşleşemeyen sporcu olursa geri gönderilebilecek veya Rsportz müsabaka sisteminde rakibi olmayan (eşleşemeyen) ancak müsabakadan önceki son gün olan son kontrollerde rakibi çıkan sporcularımız müsabakaya davet edilebilecektir.

Şampiyonada milli takım adına yarışan sporcular derece yapsın veya yapmasın millilik belgesi alabilmeleri için Gençlik ve Spor Bakanlığı Milli Sporcu Belgesi Verilmesi Hakkındaki Yönetmelik kriterlerini taşıyanlara millilik belgesi verilebilir, İlgili Yönetmelik ve Talimatlara göre Sporculara (A), (B), (C) sınıfı belge düzenlenebilmesi için, sporcunun yarışmış olduğu sınıf, stil, sıklet ve kategoride ferdi müsabakalarda ülkemiz ile birlikte 6 farklı ülke milli takım sporcusunun yarışmış olması gerekmektedir. Bu koşulların oluşmaması takdirde Millilik belgesi verilemeyecektir.

Avrupa Şampiyonası için ek listelerde rakipleri olan sporcular tespit edilmiştir. İstatistiki çalışmalar sonucunda takımda 2 sporcu ve üstü olan antrenörlerin görevlendirilmesi uygun görülmüştür.

Faaliyete Federasyonumuz Başkanlık oluru ile katılması uygun görülen kafilenin sporcu, antrenör, hakem, idarecilerin yeme içme, konaklamaları, otel müsabaka alanı, müsabaka alanı otel transfer iş ve işlemleri federasyonumuz tarafından sağlanacaktır. Federasyonumuzca yol ve harcırah ödemesi yapılmayacaktır. Şampiyonaya illerinden katılacak sporcu ve antrenörlere Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerince yol ve harcırah ödemesi yapılabilecektir.

Sporculara Milli takım forması ve tişört federasyonumuz tarafından verilecektir.

Faaliyet için 13 Şubat 2022 tarihinde “İstanbul Kumburgaz Mercia Hotel”de toplanılacaktır. Faaliyet 21 Şubat 2022 tarihinde sona erecektir, müsabakası bitip erken ayrılmak isteyene izin verilecektir.

Milli takımımızda görev alan sporcular, antrenörler ve faaliyette yer alacak idareciler ile misafir ülke kafilelerine başarılar dileriz.

Şampiyonada görev alacak antrenörler ile müsabakaya katılacak milli takım sporcuları listesi aşağıda yer almaktadır.

2022 AVRUPA ŞAMPİYONASI ANTRENÖR LİSTESİ

2022 AVRUPA ŞAMPİYONASI MİNİK YILDIZ SPORCU LİSTESİ

2022 AVRUPA ŞAMPİYONASI GENÇLER SPORCU LİSTESİ

2022 AVRUPA ŞAMPİYONASI BÜYÜKLER SPORCU LİSTESİ




About The Author