WMC (World Muaythai Council) Uluslararası “NAK8 MUAY” Muaythai Serisi yapıldı.

İspanya Barcelona kentinde yapılan organizasyonda; Ülkemizi Muaythai Profesyonel Yürütme Kurulu Başkanı Hakan Şahade ve Milli takım antrenörü İlknur Şahade, sporcularımız Erivan Barut ve Merve Aktürk temsil etti.

Sporcumuz Erivan Barut, ev sahibi tecrübeli rakibi Sarai Medina’ya karşı çok iyi mücadele ederek galip geldi. Diğer Milli sporcumuz Merve Aktürk’ün rakibi son anda covid testi pozitif çıkınca rakibin çekilmesi ile serinin galibi ilan edildi.

Türkiye Muaythai Federasyonu Profesyonel Yürütme Kurulu Başkanı Hakan Şahade; Sporcumuz Erivan Barut İspanya’da kendi evinde maç yapan Tecrübeli rakibi ile çok iyi mücadele etti. Tüm ispanya seyircisi maçtan sonda gelip bizleri tebrik etmesi bizleri ülkemiz adına çok mutlu ederek gururlandırdı dedi.

Organizasyonu takip eden Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız; İspanya’da yapılan WMC-Dünya Muaythai Konseyi NAK8MUAY serisinde başarılı olan Erivan Barut ve Merve Aktürk’ü tebrik ederek, emek veren Muaythai Profesyonel Yürütme Kurulu Başkanı Hakan Şahade, Milli Takım Antrenörü İlknur Şahade ve Erivan Barut’un antrenörü Gürsel Tayam’a teşekkür etti.

About The Author