Türkiye Muaythai Federasyonu, IFMA Uluslararası Amatör Muaythai Federasyonu ve EMF Avrupa Muaythai Federasyonu Faaliyet Programlarında yer alan ”IFMA-Uluslararası Antalya Muaythai Açık Kupası” müsabakaları Açılış Töreni ile bugün başladı. 

Söz konusu faaliyet Uluslararası Federasyonun takvimde yılın en prestijli faaliyetlerinden biri kabul ediliyor. Büyükler Kadın – Erkek, U23 Ümitler, Gençler ve Çocuklar kategorilerinde düzenlenecek faaliyete, 32 Ülkeden 750 Sporcu 200 idareci ve yönetici ile hakem olmak üzere 1000’nin üzerinde katılımcı yer alıyor. 

Açılış töreninde konuşan Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan Uluslararası Antalya Muaythai Açık Kupasına katılan tüm takımları Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antalya Spor Salonunda ağırlamaktan mutlu olduğunu ve katılımcı ülkelere teşekkür ettiğini ifade etti. 

Türkiye Muaythai Federasyonu ve EMF Avrupa Muaythai Federasyonu Icra Kurulu Başkanı Hasan Yıldız, 2014 yılında 5 ülke ile başlayan Uluslararası Antalya Muaythai Açık kupasının bugün 6.sını 33 ülkeye çıkarak büyük Dünya genelinde tanınan bir organizasyona dönüştüğünü, destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığına, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, IFMA Uluslararası Muaythai Federasyonuna yönetimine, Türkiye Muaythai Federasyonu Yönetim Kurulu ve tüm Muaythai Federasyonu antrenör ve sporcularına teşekkür ettiğini, katılımcı tüm herkese başarılar dilediğini ifade etti. 

IFMA Uluslararası Muaythai Federasyonu Asbaskanı Rafal Szlachta ise iyi hazırlanmış bu organizasyonu düzenleyen başta Federasyon Başkanı Hasan Yıldız ve ekibini kutluyor, IFMA Uluslararası Muaythai Federasyonu ile yapılan eksiksiz organizasyonda tüm sporculara başarılar diliyorum dedi. 

Açılış töreni sonrası katılımcı ülke Başkan ve temsilcileri günün anısına özel yapılan ring takdim edilerek müsabakalara başlandı. 

Müsabakalar, 23 Kasım 2022 baslayan müsabakalar her gün saat 14.00’te başlayıp

27 Kasım 2022 Finaller ve Madalya Törenleri sona erecek

.

About The Author