2021 MUAYTHAİ ANTRENÖR – HAKEM VİZE SEMİNERLERİ

Federasyonumuz Yönetim Kurulunun 15.11.2020 tarihinde yapmış olduğu toplantısında 2021 yılı Antrenör-Hakem Vize Terfi Seminerinde, 2020 yılında Covid19 tedbirleri nedeniyle müsabakalar yapılmadığından hakemlerimize görev verilememiş olması nedeniyle 2020 yılında vizeli hakemlerimizin vizeleri akreditasyon yaptırmaları ve akreditasyon ücreti olarak belirlenen ücreti ve diğer gerekli şartları sağlamaları halinde 2021 yılı içinde geçerli olacaktır.

2020 yılı vizesi olmayan hakemler ile 2020 yılı vizesi olan ve olmayan antrenörlerimiz için uygulanacak ücretlerde Pandemi dolayısı ile seminer ücretlerinde indirim uygulanmasına ve online olarak yapılmasına karar verilmiştir.

Federasyonumuz ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinin 2021 yılı resmi ve özel faaliyetlerinde görev almak isteyen Antrenör ve Hakemler ile Halk Eğitim Merkezleri, kamu kurum ve kuruluşlarında vb. görev alacak Antrenörler için Antrenör ve Hakem Vize ve Hakem terfi semineri 08-10 Ocak 2021 Tarihlerinde Uzaktan Eğitim ile yapılacaktır.

Halil DURNA
Muayhtai Federasyonu Başkanı

.

.

2021 yılı vize ücretlerini Antrenörler 31 Aralık 2020 tarihine kadar E-Devlet üzerinden başvurularını yapıp sonucunda verilen REFERANS no ile ilgili açıklamadaki gibi, Muaythai Antrenör Seminer ve Vize Ücreti yatıracaklardır.

Antrenörler için Yönlendirme:

E-Devletten (www.turkiye.gov.tr) > Spor Bilgi Sistemi > Spor Elemanı > Seminer Başvuru > Seminer Tipi > Antrenör Seçimi Yapılacak devam edilecektir.

Ödeme adımı için e-devletten alınan referans kodu veya TC Kimlik No ile Banka sistemi içerisinden Spor Federasyonları ödemesi yapılacaktır.

Federasyon hesabına ya da açıklamaya herhangi bir yazı yazılmayacaktır.

İşlemi bitirdikten sonra e-devlet üzerinden teyidini almanız gerekmekte olup, Ödemesi tamamlanmayan/yanlış yatırmış olanlar başvuru sürecinden sonra seminere dahil olamazlar.

ÖDEME YÖNLENDİRME ADIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

31 ARALIK 2020 tarihinde sistem kapanacaktır, ücretlerin bu tarih öncesi yatırılması gereklidir.

Hakemler ise Seminer Vize ve Terfi ücretlerini herhangi bir referans kodu almadan doğrudan Federasyonumuz hesabına yatıracaklardır.

Başvuru şartları, koşullar ve diğer bilgiler ile talimatın tamamı için tıklayınız…

Antrenör – Hakem Vize ve Gelişim Semineri Talimatı

2021 Yılı Online Antrenör ve Hakem Vize Gelişim Semineri Katılım Formu

About The Author