Sakarya Zaferi 100. Yıl Anısına Muaythai Minikler-Yıldızlar Muaythai Türkiye Şampiyonası 18-22 Ağustos 2021 tarihlerinde Ankara’nın Polatlı ilçesinde Polatlı Belediyesi işbirliği ile yapılacaktır.

Bu çerçevede her daim her konuda desteklerini sunacağını bildiren Polatlı Belediye Başkanımız Sn Mürsel YILDIZKAYA’ya, İl Spor Müdürümüz Sn Mustafa ÇELİK’e, İlçe Spor Müdürümüz Sn İrfan AYTEKİN’e, Polatlı KYK Müdürümüz Sn Necle UYSAL’a, Polatlı Tarihi Alanlar Tanıtım Müdürü Sn Kadim KOÇ’a, Projenin yürütülmesinde can siparene çalışan, destek olan, bölgenin tarihi yerleri ile ilgili birlikte hazırladığımız tanıtım kitapçığında büyük emeği olan İç Anadolu Bölge Başkanımız Sn Abdullah SOYTÜRK’e, Polatlı’da sporun gelişmesine her daim destek çıkan Sn Özgür YILDIRIM’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

“Birgün Spor Birgün Siper” parolasıyla icra edilecek şampiyonada çoçuklarımıza Sakarya Zaferinin milli bilinç ruhu rehberler eşliğinde Son Kale Polatlı’da anlatılacaktır.

Şampiyona için katılımcılara Gençlk ve Spor Bakanlığımız tarafından Polatlı KYK yurdu tahsis edilmiştir.

Tüm katılımcılara federasyonumuz tarafından Sakarya zaferinin anısına resimli tişört, şapka, Sakarya cephesi ile ilgili tanıtım kitapçıkları dağıtılacaktır.

Ayrıca;
Bakanlığımız Yurtlarında günlük konaklama ücreti 15 TL olarak planlanmıştır.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile sabah kahvaltısı ve akşam yemeği için katılımcıların bütçesini zorlamayacak şekilde yapılacak düzenleme hakkında görüşmelerimiz devam etmekte olup, konu ile ilgili bilgiler bu sayfada yer alacaktır.

Polatlı Belediye Başkanımız Sn Mürsel YILDIZKAYA tarafından tüm katılımcılara bir gün akşam yemeği verilecektir. Müsabaka alanı, spor salonu ve tarihi yerlere ulaşım için Polatlı Belediye Başkanlığı tarafın araç tahsis edilecek olup, bu uygulama için de ayrıca Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Şampiyonada Görevli Hakem Listesi için tıklayınız…

Şampiyona Katılım Formu için tıklayınız…

Sakarya Zaferi Şampiyona Talimatı için tıklayınız…

Yaş Matik için tıklayınız…

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Tüm antrenör idareci sporcu ve velilerin dikkatine; 

Bilindiği üzere Sakarya Zaferi 100. Yıl Çocuklar Muaythai Şampiyonası 18-22 Ağustos 2021 tarihlerinde , Federasyonumuz projeleri kapsamında Sakarya Meydan Muhaberesinin yapıldığı ve düşman kuvvetlerinin geri püskürtüldüğü Ankara ili Polatlı ilçesinde yapılacaktır.

Federasyonumuzun girişimleri ile konaklama ve yemek ücretleri uygun fiyatlarla uygulanacaktır.

Katılımın yoğun olacağı tahmin edilmektedir. 2021 yılı içinde yaptığımız faaliyetlerde daha önce gençler ve Milli takım seçmelerinde PCR testi istenmiş ve tek tek kontrol edilerek aldığımız tedbirler neticesinde Covit 19 hastalığı ile ilgili geri bildirim olmamıştır.

Bu nedenle Covit 19 tedbirleri kapsamında müsabakaya katılan tüm sporcular HES kodu antrenör, idareci ve veliler, eğer iki doz aşılarını oldu ise aşı kartı, iki doz aşıyı tamamlanmamışsa negatif PCR testi ibraz etmek zorundadır.

İlgililere önemle duyurulur.

About The Author