Dünya Muaythai Şampiyonası Açılış Töreni öncesi Türkiye Cumhuriyeti Bangkok Büyükelçisi Sayın Serap Ersoy ve Eşi Adnan Ersoy bizi “Türkiye Milli Takımını” ziyaret etti.

Ersoy, Milli takımımıza başarılar diliyerek, açılış töreninden madalya törenine kadar maçları takip edeceğini Milli takımını burAda görmekten çok memun olduğunu dile getirdi

Büyükelçimiz Sayın Serap Ersoy ve Eşi Adnan Ersoy’a milli takımımızı Tayland’da yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.

Dünya Muaythai Şampiyonasının açılış törenine Türkiye Bangkok Büyükelçimiz Sayın  Serap Ersoy ve Eşi Adnan Ersoy katıldı. Tayland Spor ve Kültür Bakanlığının desteği ile IFMA- Uluslararası Muaythai Federasyonu tarafından mükkemel bir organizasyonla yapılan törende, Türkiye Bangkok Büyükelçimiz Sayın Serap Ersoy IFMA Başkanı Dr. Sackai Tapsuwan ile yan yana açılış için davullara start veren vuruşu yaptı.

Açılış törenine katılarak Türkiye Milli takımımıza desteğini veren Sayın Büyükelçimiz ile Eşine ve tüm Büyükelçilik çalışanlarına şükranlarımızı sunarız.

About The Author