Türkiye Üniversitelerarası Muaythai Şampiyonası 17-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Balıkesir ilinde Balıkesir Üniversitesi Kampüsünde gerçekleştirilecektir.

Şampiyonaya iştirak edecek üniversitelerdeki sporcularımızın bir an önce Sağlık Kültür Daire Başkanlıklarından lisans, katılım, resmi iş ve işlemlerini ivedi olarak tamamlamaları mağduriyet yaşanmaması için önemlidir.

Faaliyette yer alacak Sporcu, Antrenör, İdareci ve Hakemler, faaliyet katılabilmek için en az 2 doz Covid 19 aşı olduklarına dair aşılama belgesini veya 6 ay içerisinde geçirilmiş Covid 19 bağışıklık belgesini ibraz etmek zorundadırlar. Bu belgelere sahip olmayan aşısız katılımcıların, 48 saat içinde alınmış Covid 19 Negatif Test sonucu ibraz etmeleri mecburidir. Bu belgeleri ibraz edemeyenler müsabakalara ve seyirci olarak dahi müsabaka alanına alınmayacaklardır.

Faaliyet, Covid 19 Salgını tedbirleri kapsamında düzenleneceğinden görevli personel HARİCİNDE, Seyirci, Misafir, Ziyaretçi kabul edilmeyecektir.

Müsabaka alanı girişinde tüm katılımcıların “HES” kodu kontrolleri, “ATEŞ” ölçümleri yapılarak uygun olanlar kabul edilecektir. Sağlık Bakanlığı Covid-19 tedbirleri nedeniyle tüm alanlarda “MASKE” kullanımı zorunludur, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması şarttır.

İlgililere duyurulur.

Şampiyona talimatı için tıklayınız…


Şampiyonada görevli hakem listesi için tıklayınız…

About The Author