Türkiye Muaythai Federasyonu Büyükler (Elite Kadınlar ve Erkekler) Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

Türkiye Muaythai Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan “Büyükler (Elite Erkek ve Kadın) Türkiye Şampiyonası 26– 31 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya Kemer ilçesi Bahri Tanrıkulu Spor Salonunda yapıldı.

26 Mart 2022 tarihinde kontroller, 27 Mart 2022 açılış töreni ve eleme müsabakaları ile başlayan Şampiyonaya, Türkiye genelinden 355 Sporcu iştirak ederek 2022 Elit Büyükler Şampiyonu olmak veya ilk dörde girerek Süper Lig’e girmek için seyir zevki yüksek müsabakalar yaptı.

Eleme müsabakalarından sonra en üst düzeyde kaliteli ve çekişmeli müsabakaların yaşandığı Şampiyona, 31 Mart 2022 günü gerçekleştirilen final maçları ile sona erdi.

Türkiye Muaythai Federasyon Başkanı Hasan Yıldız;
“Şampiyona planladığı gibi hiç bir aksamaya meydan vermeden programlandığı gibi yapıldı. Şampiyona, Muaythai Tv Youtube kanalından izlenebildiği gibi müsabaka skorları, sonuçlar tüm spor severlere açık takip edilebilir şekilde yayınlandı ve Bu sistem, izlenebilir ve kaydedilebilir program olan Rsportz sistemi ile gerçekleştirildi.

Türk Muaythai’si dünya ile entegrasyon da en önde olan ülkelerden biri, temennimiz ülkemizin dünyadaki yerini zirve yerleştirmek.

Şampiyonada emek harcayan; başta Merkez Hakem Kuruluna, organizasyon kuruluna, Antalya ve Kemer Gençlik ve Spor İl – İlçe Müdürlüğü ve personeline, Kıymetli Yönetim Kurulumuza, Bölge Yürütme Kurullarımıza, katılım sağlayan il temsilcisi, idareci, antrenör ve sporcularımıza değerli spor severlerimize yerel yöneticilerimiz sayın Kaymakam ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

About The Author