Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100.Yılı Çocuklar Muaythai Türkiye Şampiyonasının Açılış Töreni yapıldı.

Törene; Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Dumlupınar Kaymakamı Buğra Karadağ, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahmurat Arık, Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Başkan Vekili Prof. Dr. Aydın Şentürk, Asbaşkan Şakir Bayramoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi İcra Kurulu üyesi Mustafa Kızıl, Genel Sekreter Korkmaz Atalay, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Işık, Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Tahir Emre Can, Merkez Hakem Kurulu ve görevli hakemler, katılımcı, il kafile idareci antrenör ile sporcular ve sporsever veliler katıldı.

Törende konuşan Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Tahir Emre Can; “Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100.Yılı dolayısıyla gerçekleşen organizasyonun Kütahya’da yapılmasından dolayı memnun olduğunu Türkiye Muaythai Federasyonuna bu düşüncesinden dolayı teşekkür ettiğini, katılımcı tüm kafilelere başarılar dilediğini ifade etti.”

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız;
“Türkiye Muaythai Federasyonu her yıl şanlı Türk tarihi zaferlerimizin ön plana çıkarmak ve hatırlatmak adına Milli günlere özgü Çocuklar Türkiye Muaythai Şampiyona yaptıklarını, Geçmişte; Çanakkale, Polatlı, Bilecik Söğüt’te gerçekleştirdiklerini, simdi ise bu Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100.Yılı Çocuklar Muaythai Türkiye Şampiyonası yapmaktayız.

Faaliyetin gerçekleşmesinde destek olan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi rektörlüğüne, Kütahya Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne, emek veren Başkan vekili Prof. Dr. Aydın Şentürk, Genel Sekreter Korkmaz Atalay’a Yönetim kurulumuza İl Temsilcimiz İsa Ay’a ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum.
Ayrıca; il kafileleri idareci, antrenör ve sporcular başarılar diliyorum dedi. “

Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa Güney ise; “Türk tarihinin önemli anlamlı günü adına düzenlenen şampiyonanın önemine vurgu yapan Vali yardımcısı Mustafa Güneş, yoğun katılımla gerçekleşen organizasyonu düşünen başta Federasyon Başkanlığına ve katkı sağlayan Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür ettiğini, ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu, katılımcı kafilelere başarılar dilediğini ifade etti.”

About The Author