Türkiye Muaythai Federasyonumuz ve ili Adana Valiliği’nin işbirliği ile Federasyonumuz Süper Lig ve Özel Faaliyetler Yürütme Kurulu başkanı Hakan Şahade’nin Koordinatörlüğünde Sportoto Muaythai Süper Ligi 6.Ayak 1.grup finali Adana 6. Uluslararası Lezzet Festivali kapsamında gerçekleştirildi.

Organizasyona Adana Valisi Sayın Dr. Süleyman Elban Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Asbaskan Doç.Dr. Özden Taşkın, Adana Sarıçam Belediye Başkanı Sayın Bilal Uludağ, Sarıçam Belediye Spor Şube Müdürü Sayın Kadir Gül, Adana Gençlik Hizmetleri Müdürü Sayın Caner Taymış, süper lig görevli hakemleri, antrenörler, yarışmacı sporcular ve binlerce izleyici yer aldı.

Muhteşem bir atmosferde yapılan faaliyet mükemmel düzeyde maçlara sahne oldu.

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban Federasyonun Spor Toto Muaythai Süper Ligi 6.Ayak 1.grup finalini Adana’da 6.Uluslararası Lezzet Festivali programı içinde yapılmasından dolayı teşekkür ettiğini ve Festivale renk kattığını dile getirdi.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar organizasyonun Adana’da yapılmasından dolayı memnunluk duyduğunu ve katılımcılara başarılar dilediğini ifade etti.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız ise; “Spor Toto Muaythai Süper Liglerinin amacına ulaştığını, 6.Ayak 1.grup finalini Adana’da 6.Uluslararası Lezzet Festivali programı içinde alınıp organizasyonu yapılmasından dolayı başta; Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban’a, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a, Muaythai Federasyonu Süper Lig ve Özel Faaliyetler Yürütme Kurulu Başkanı Hakan Şahade’ye, Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam Belediye Spor Şube Müdürü Kadir Gül, Adana Gençlik Hizmetleri Müdürü Caner Taymış, süper ligde görevli hakemler, antrenörler, yarışmacı sporculara, Federasyonumuz Genel Sekreter ve porselenimiz ile emeği gecen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

About The Author