Değerli Muaythai Ailesi; 

Federasyonumuz;  Aksiyon, Visyon, Büyüme stratejisi kapsamında, yapılanlan yerel, ulusal ve uluslararası faaliyetler, projeler, gerçekleşen süper lig organizasyonları, dünya ve Avrupa şampiyonalarında alınan madalyalar ve benzeri birçok başarı…

Bizi zirveye taşımıştır.

Başarımızı zirvede tutmak için kurumsal, eğitim, kamp, uluslararası sürdürülebilir aktif proje ve faaliyetler yapmak, tanıtım reklam, halkla ilişkiler ve pazarlama gereklidir. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Federasyonların çıktılarında faaliyet ve projelerin önemsendiği kadar Muaythai sporcu sayısı ve aktif faal sporcu sayısı önem taşımaktadır. 

Bu sebeple Federasyonumuz bir kampanya başlatmıştır. Bugün itibari ile 31 Aralık 2022 tarihine kadar Muaythai lisansı çıkaran ve faal hale getiren kulüplere malzeme ödül verilecektir. 

Mevcut durumu dahil en az 1.500 lisanslı sporcusu olan kulübe; 20 Çift Eldiven, 20 Adet Muaythai Şort, 10 Adet Kask. 

Mevcut durumu dahil en az 1000 lisanslı sporcusu olan kulübe; 15 Çift Eldiven, 15 Adet Muaythai Şort, 8 Adet Kask, 

Mevcut durumu dahil en az 800 lisanslı sporcusu olan kulübe; 10 Çift Eldiven, 10 Adet Muaythai Şort, 6 Adet Kask,

Kulüp olmayıp ferdi lisanslar, ilin sayılarak, kulüp lisanslari hariç, ilinde en az 2000 ferdi sporcu lisansı olan il temsilciliklerine, 20 Çift Eldiven, 20 Adet Muaythai Şort, 10 Kask, 

Yukarida Lisans sayılarını yakalayan kulüpler veya iller;  Her yıl mevcut lisans sayısının vize yaptırarak faal hale getirmeleri halinde ödül her yıl verilecektir. 

01 Ocak 2023 tarihinde Federasyonumuz Instagram sosyal medya hesabından canlı yayınla ilan edilecektir. 

İlgililere duyurulur.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı 

Hasan YILDIZ

About The Author