Federasyonumuz faaliyet programında yer alan Muaythai Aday Hakem Yetiştirme Kursu 05-06 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya/Alanya ilçesinde yapılmıştır.

Alanya Gençlik Merkezi Salonunda gerçekleştirilen kursun birinci gününde açılış konuşması ile başlamıştır. Kursun açılış konuşmasını gerçekleştiren Muaythai Federasyonu Antalya İl Temsilcimiz Mehmet KÖKTAŞ öncelikle Hakemlik kursunun Antalya Alanya ilçesinde yapılmasını sağlayan Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan YILDIZ ve Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz ATALAY’a teşekkür ederim. Bu kutsal görevde öncelikle sizlere başarılar diler, alacağınız eğitimden sonra aktik olarak görev almanızı temenni eder belge hakemi olmamanızı önemle rica ederim.

 Aday Hakem Kursun Kurs Sorumlusu Muaythai Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Ömer IŞIK, Kurs Eğitimcisi Batı Akdeniz Bölge Hakem Kurulu Başkanı Engin TÜRK yapmıştır.

Alanya Gençlik Merkezi salonunda gerçekleştirilen kursun birinci ve ikinci gününde Kurs Eğitimcimiz Engin TÜRK Hocamız tarafından Muaythai Oyun Kuralları anlatıldı. Kursun ikinci gününde yapılan yazılı sınavda başarılı olan adaylara kursun son gününde uygulama eğitimi verildi.

Hakem kursun ikinci gününde yapılan uygulama eğitimi için kulübünün kapılarını açan Mehmet Arzık Spor Kulübü Başkanı ve Muaythai Milli Takım Antrenörümüz Mehmet ARZIK a teşekkür ederiz.

Hakemlik süresince desteklerini ve yardımlarını bir an olsun esirgemeyen Antalya hakemlerimiz Nevzat Aslı SOĞANCI, Kemal ATİLLA, Muharrem ÇELİK, Özgür KAYSILI ve kursun son gününde kursumuzu ziyaret eden Antalya Hakemlerimiz Ramazan BAŞKAN, Hatice KÖKÜSOY, Mücahit DEMİR, Abdil AKSAN ve Muaythai Milli Takım Antrenörümüz Uğur KÖKÜSOY a teşekkür ederiz.

About The Author