Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından açılan Muaythai 3.Kademe Kıdemli Antrenör Uygulama Eğitimi 01-07 Kasım 2022 tarihlerinde Ankara ili 19 Mayıs Spor Kompleksi içi İsmet Iraz Taekwondo Salonunda yapılmıştır.

Kurs sorumlumuz Hande ÇOLAKOĞLU, Kurs Eğitmenlerimiz Özel Antrenman Bilgisi Abdullah SOYTÜRK Spor Dalı Teknik – Taktik Şahin EROĞLU ve Orhan ÇAVDAR gerçekleştirmiştir.

Farklı illerden kursa katılım sağlayan antrenörler, 7 gün boyunca yoğun bir eğitim programından geçti.

3.Kademe Kıdemli Antrenörlük Uygulama Eğitiminde Spor Dalı Teknik Taktik Muaythai Milli Takım Teknik Direktörü Şahin EROĞLU ve Muaythai Milli Takım Antrenörü Orhan ÇAVDAR Özel Antrenman Bilgisi Muaythai Milli Takım Antrenörü Abdullah SOYTÜRK, verdiği eğitimlerde, Muaythai teorik ve uygulamalı teknik-taktik çalışmalar, öğrenme ve öğretme yöntemleri, özel antrenman bilgisi kuralları gibi konular işlendi.

Kursiyerler, Uygulama Eğitiminin son gününde oluşturulan komisyon ekibi tarafından sözlü ve uygulamalı sınava tabi tutuldular. Tüm kursiyerler kursu başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Kursiyerlere yeni kademelerinde başarılar dileriz.

About The Author