Müsabakalar öncesi Basın Toplantısı ve Yüz Yüze (Face to Face) seremonisi gerçekleştirildi.

Türkiye Muaythai Federasyonu  Avcılar Belediye Başkanlığı işbirliğinde; Yahya Kemal Beyatlı Spor ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan Spor Toto Muaythai Süper Ligi 8.Ayak Final müsabakaları öncesi;

08 Aralık 2022 Saat 17.00 de Basın Toplantısı ve Yüz Yüze (Face to Face) seremonisi  Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Toplantıda Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Avcılar Belediye Başkan Yrd, Ali Riza Değirmenci, Avcılar Belediyesi Gençlik Spor Müdürü Yusuf Kara, Muaythai Federasyonu Yönetim Kurulu, Süper Lig Yürütme Kurulu, Devriâlem Ast Ajans Fatih Aşçı ve görevli MHK üyeleri, katılımcı antrenör, idareci ve sporcular yer aldı.

Muaythai Türkiye Şampiyonasında final oynamış birbirine denk sporcuların Spor Toto Süper Ligi 2022 Şampiyonluğu için karşılaşacağı maçlar bugün 09 Aralık 2022 Saat 20.30 ile 23.30 Arası Avcılar Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı Spor ve Kongre Merkezinde yapılacak.

Müsabakalara girişler ücretsiz olup  SPORTSTV ‘den ve LİDER HABER TV’den 20.30’dan itibaren canlı yayınlanacak.


Türkiye Muaythai Federasyonu Spor Toto Muaythai Süper Ligi 8.Ayak Final müsabakaları yapılıyor:

Türkiye Muaythai Federasyonu Spor Toto Muaythai Süper Ligi 8.Ayak Final müsabakaları 09 Aralık 2022’de Saat 20.30 ile 23.30 arası Avcılar Belediye Başkanlığı işbirliğinde; Yahya Kemal Beyatlı Spor ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek.

Düzenlenecek faaliyet öncesi;
08 Aralık 2022 (Bugün) Saat 17.00 de Basın Toplantısı ve Yüz Yüze (Face to Face) seremonisi Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Toplantıya Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Avcılar Belediye Başkanı Av.Turan Hançerli, Muaythai Federasyonu Yönetim Kurulu, Süper Lig Yürütme Kurulu, görevli MHK üyeleri, katılımcı antrenör, idareci ve sporcular katılacak.

Müsabakalar ise; 09 Aralık 2022 Saat 20.30 ile 23.30 arası Avcılar Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı Spor ve Kongre Merkezinde yapılacak.

Spor Toto Muaythai Süper Ligi 8. Ayak final müsabakalarında yılın son Şampiyonluk kemerleri sahibini burada bulacakb

Spor Toto Muaythai Süper Ligi daha önce yayınlandığı gibi SPORTSTV ‘den ve LIDER HABER TV’den 20.30’dan itibaren canlı yayınla ekranlarda olacak.

About The Author