Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığı 2022 yılı faaliyet programında yer alan Aday Hakem Yetiştirme Kursu Balıkesir İlinde 03-04 Aralık 2022 tarihinde yapılmıştır.

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı Aday Hakem Yetiştirme Kursu katılımcılara bilgiler, Türkiye Muaythai Federasyonu Uluslararası Hakemleri Bülent Eniş ve Ramazan Bağlan tarafından aktarıldı. 21 kişinin katıldığı Aday Hakem Kursunda ilk günden kursun bitimine kadar desteklerini burada olmamasına rağmen kursun en iyi şekilde geçmesini sağlayan Balıkesir İl Temsilcisi Gürcan Demirsıkan tüm kursiyerlere başarılar diledi. Kurs boyunca yardımını ve desteklerini asla esirgemeyen Balıkesir bölge hakemlerinden İş İnsanı Uğur Erol, Balıkesir Muaythai Antrenörleri Murat Özen, Samet Dağlı Muaythai İl Temsilcisi Yrd. Volkan Ömeroğlu ve Hasan Buğra Kösüş kursu ziyaret ettiler ve kursiyerlere başarı dileklerini ilettiler.

Muaythai Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı ve Aday Hakem Yetiştirme Kurs Yöneticisi olan Ömer Işık yaptığı açıklamada, “Bizlere desteklerinden dolayı her zaman yanımızda olan Başta Muaythai İl Temsilcisi Gürcan Demirsıkan hocamıza, Bölge Hakemimiz Uğur Erol ve Salonunu bizlere açan Muaythai Antrenörlerimiz Murat Özen, Samet Dağlı ve İl Temsilci Yrd. Volkan Ömeroğlu, Hasan Buğra Kösüşe çok teşekkür ederim. 21 kursiyerimizin katılımı ile başarılı bir kurs geçirdik iliniz 21 Muaythai hakemi daha kazandı, Hakemliğin kutsal bir meslek olduğunu ve Adil bir yönetim sergileyerek başarılı olacağınızı temenni eder, Kurs son gün yapılan yazılı, sözlü ve uygulama sınavı ile son buldu. İlinizde Muaythai’nin daha iyi bir şekilde gelişebilmesi için camiamıza yeni katılan arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

About The Author