6 Şubat Türkiye Tek Yürek Elite Büyükler Muaythai Şampiyonası Açılış Töreninini gerçekleştirdik. 

Ankara Taha Akgül Spor Salonunda gerçekleşecek Elit Büyükler Muaythai Şampiyonası açılış töreninde  önce Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Türk ulusumuz icin  kurtuluş mücadelesi vermiş vatanımız için canını feda etmiş merhum Çanakkale şehitlerimizin anma günü ile 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve merkezi Kahramanmaraş olan ve 11 ilimizi etkileyen depremde vefat eden vatandaşlarımız için Kur’an-ı Kerim okundu. 

Ardından Muaythai Federasyonumuz Kültür Kurulu Başkanı Fatih Kaan Ulu günün önemi ve milli kültür bilinci ile anma günlerinin önemi hakkında özel bir konuşma yaptı.  

Son konuşmayı yapan Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız; “Öncelikle 6 Şubat Türkiye Tek Yürek Elite Büyükler Muaythai Şampiyonasına katılan yönetici idareci, görevli hakem ve teknik personel, kafile başkanları, antrenörler ve sevgili sporcular, müsabakanın adının 6 Şubat Türkiye Tek Yürek olmasının sebebi, bizler yakın zamanda 6 Şubat 2023 meydana gelen depremde ailemizden, dostlarımızdan, sevdiklerimizden, arkadaşlarımızdan, tanıdıklarımızda, memleketlerimizden birilerini kaybettik. Deprem 11 ili etkiledi ama biz 81 ilde felaketi yüreğimizde hissettik, üzüldük. Memleketimize başsağlığı ve sabır, vefat edenlere ise rahmet diliyorum, tedavi görenlere acil şifalar diliyorum. 

Az önce bize güzel sesiyle Kur’an okuyan hocamıza, Çanakkale şehirlerimizin anısını ve önemini gündeme getiren Kültür Kurulu Başkanı Fatih Kaan Ulu’ya teşekkür ediyorum.

Müsabakalar sonucunda şampiyon olup Ülkemizi uluslararası platformda temsil edecek ve ilk dörde girerek Spor Toto Muaythai Süper Liginde maçı yapacak sporculara başarılar diliyorum” dedi

About The Author