Muaythai Milli Takımı Avrupa Oyunları için Kayseri’de kampa girecek.

21 Haziran – 02 Temmuz 2023 tarihlerinde Polonya’nın Karkow kentinde yapılacak olan European Olympic Committees European Games 2023 Oyunları içinde alan ve 23-28 Haziran 2023 tarihinde 10 kategori ile resmi oyunlarda yer alan Muaythai’de Dünya ve Avrupa Şampiyonalarından 6 sporcumuz kota alarak katılmayı garantiledi.

Sporcular; Gülistan Turan, Ezgi Keleş, Kübra Kocakuş, Bediha Taçyıldız, Enis Yunusoğlu, Sercan Koç, Teknik Direktör Göksel Cingöz, Antrenör Ali Şah, Şampiyon sporcuların Kamp antrenörleri; Berkan Onal, Abdulkadir Sahin, Ahmet Yokuş, Yılmaz Dönmez, Yücel Haspolat.
Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız; “Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında Şampiyon olmuş ve kota almış milli sporcularımızın oluşturduğu takımı, Oyunları öncesi 10 ile 18 Haziran 2023 tarihlerinde Milli Sporcularımız kampa alıp en fazla altın madalya almak için stratejik planımızı yaptık: zirveyi kimseye vermeyeceğiz. Sporcularımıza ve antrenörlerimize teşekkür ediyor ve katılacağımız şampiyonada başarılar diliyorum” dedi.

About The Author