Türkiye Yüzyılı Hükümetimizin yeni Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak oldu.

Bu çerçevede Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Osman Aşkın Bak arasında Bakanlık merkez binasında devir teslim gerçekleşti.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız Sayın Osman Aşkın Bak Bakanımıza tekrar hayırlı olmasını, rekor başarıların devamını diliyoruz.

Geçen dönem Bakanımız yeni dönem milletvekilimiz Kasapoğlu’nun Türki Sporuna kattığı değer kalite ve başarı için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, ülkemize katkılarını meclis çatısı altında sürdürmesini temenni ediyoruz.

Diğer taraftan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi de aşağıdaki şekilde oluştu.


Türkiye yüzyılı Cumhurbaşkanlığı yeni dönem hükümetimizin kabinesi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Önceki kabinede görev yapan ve başarıları ile geçen döneme tarih yazan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a, Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, Dışişleri Bakanımız Mevlut Çavuşoğlu’na, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a ve devlete hizmet eden tüm Bakanlarımıza şükranlarımızı sunarız.

Yeni Kabinede tekrar görev alan; Sağlık Bakanımız Dr.Fahrettin Koca, Kültür Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a ve yeni atanan tüm Bakamlarımıza başarılar diliyoruz.

About The Author