Kiymetli İl Temsilcileri, Spor Kulupleri, İdareciler, Antrenörler ve Sporcuların dikkatine,

Gençler Türkiye Muaythai Şampiyonası bildiğiniz gibi 10-16 Haziran 2022 Tarihlerinde Antalya Kemer ilçesin’de yapılacaktır,

Sözkonusu şampiyonaya katılacak, 2022 Rsportz kaydı ve aidatı ödeyen idareci, antrenör ve sporcular katılabilecektir, kayıt ve aidat ödemeyen ler katılamayacaktır, bu sebeple kayıt ve Rsportz ödemelerini son güne bırakmadan yapmaları gereklidir.

Konaklamalar için; Federasyonumuz tarafından yerel imkanlara göre en okonomik hoteler ile görüşülmüş bütçelerine uygun görenlerin konaklamaları tavsiye edilmiştir.

Tüm katılımcılara başarılar diliyoruz.

Gençler Muaythai Türkiye Şampiyonası Teknik Kurulları

Gençler Muaythai Türkiye Şampiyonası Görevli Hakemleri

Gençler Türkiye Şampiyonası Talimatı için tıklayınız…

GENÇLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI RSPORTZ REGISTER/KAYIT

Viking Garden 5*
(Alkolsüz Herşey Dahil)

Viking Suite Otel 4*
(Alkolsüz Herşey Dahil)

LÜTFEN DİKKAT WEB ÜZERİNDEN VEYA DİREK OTELİ ARAYIP REZERVASYON YAPMAYINIZ;

REZERVASYON İÇİN;

TEL +905356411461
Ali ŞAH

Oda sayıları sınırlı olup, erken rezervasyon ve ödeme yapanlar öncelikli olacaktır.

Şampiyonaya katılım için otelde kalma zorunluluğu olmayacaktır, Ancak iletişim, sosyal ve sportif gelişim ve caamianın bir arada olması için herkesin tek bir otelde kalması tavsiye edilmiştir.

Türkiye Muaythai Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan “Muaythai Gençler Türkiye Şampiyonası Müsabakaları” 10-16 Haziran 2022 (yol hariç) tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılacaktır.

İllerin Müsabakalara katılım şartları:

Katılım kısıtlaması olmayacaktır. Federasyonun web sitesinde yayınlanan kriterlere uygun Rsportz kayıt ve en az 4.“khan”derecesine sahip Muaythai 2022 vizeli lisanslı sporcular; İl Müdürlüğünce düzenlenen onaylı kafile listelerinde yer alarak katılabilecektir.
İl Kafile listeleri; Sporcular için adı soyadı, doğum tarihi (gün-ay-yılı), kulübü, Federasyon sicil nosu, lisans nosu, khan derecesi ve kilosu ile yaş kategorisi yazılı olmalıdır.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı taşımayan sporcular; milli takıma alınamayacaklarından müsabakaya katılamazlar,
İl kafilelerinde görev alan antrenörler Rsportz kaydını ve 2022 yılı vizeli olmalıdır. Vizesi olamayan antrenörlere görev verilmez.
Sporcular tartıya gelirken Muaythai Merkez Hakem Kuruluna verilmek üzere; 2022 vizeli lisans fotokopisi ve en az 4. Khan belgesini kopya veya internet çıktısı ibraz edecektir. AMHK Fotokopisini saklamak üzere ve müsabakaya katılanları çizelge halinde listeleyerek federasyona iletecektir.

Gençler Türkiye Şampiyonası Talimatı’nın devamı için tıklayınız…

About The Author