Türkiye Muaythai Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan Bekir Özer Türkiye Gençler, U23 ve Elite Büyükler (Bay ve Bayan) Şampiyonası 16-21 Nisan 2024 tarihlerinde Antalya Kemer Göynük Spor Salonunda açılış töreni ile başladı.

Açılış törenine; Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İzzet Tekeli, Kemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kamil Bozkurt, Türkiye Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay, Türkiye Federasyonu Asbaskan Halil Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Urlu, Şahin Güler, Mürsel Sevindik, Merkez Yürütme Kurulu Başakanı Atakan İli, Süper Lig ve Özel Faaliyetler Yürütme Kurulu Başkanı Hakan Şahade, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Çetin Karakurt, Türkiye Muaythai Federasyonu Antalya İl Temsilcisi ve Federasyon Organizasyon Kurulu Başkanı Mehmet Koktaş, adına faaliyet düzenlenen Muaythai hocası Bekir Özer, beraberinde Danimarka Muaythai Federasyonu Asbaskanı Bayram Korkmaz, TMF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Dr.Erdoğan Aydın, Başkan Yrd Erdinç Patlar ve görevli Hakemler ile Teknik Liderler Kurul Üyeleri, Görevli Bölge Başkanları ve illerden görevli idareci, antrenör, sporcu ve sporseverler katıldı.

Açılışta konuşan Antalya Gençlik ve Spor İl Spor Şube Müdürü İzzet Tekeli;
Muaythai spor dalının Antalya’da yapılan önemli spor faaliyetlerinden biri olduğu, İl olarak faaliyetlerine destek verdiklerini, her sporun dalının gelişmesi için onlarca faaliyetin gerçekleşmesi için çalıştıklarını, mesai harcayan sporun yapılmasını sağlayan herkese teşekkür ettiğini ve başarılar dilediğini ifade etti.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız;
2023 yılında Türkiye’nin 100. yılına ulusal ve uluslararası platformda damga vuran bir Muaythai sezonunu geride bıraktık. Avrupa şampiyonalarında, dünya şampiyonalarında, Avrupa oyunlarında, Spor Combat Games’ta en başarı spor dalı olduk. 2024 yılında ise tarihi ve Türk Milli şuuru ön plana çıkaracak dev projeler yaptık. 2024 yılında da tarihe damga vuracağız dedi.

Açılışta faaliyer anısına; Bekir Özer’e şükran plaket takdim edildi;
Bekir Özer; adıma yapılan Türkiye Muaythai Şampiyonası için başta Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kuruluna, katılan il temsilcileri, idareci ve antrenörlere, sporcular ve tüm Muaythai severlere teşekkür ediyorum dedi.

About The Author