Üniversitelerarası Muaythai Türkiye Şampiyonası açılış törenine katıldık.

Balıkesir Üniversitesinde gerçekleşen törene, Balıkesir Üniversitesi rektörü İlter Kuş ve Balıkesir Üniversitesi Genel Sekreteri, SKS Daire Başkanı, Türkiye Üniversiteler Federasyonu Temsilcisi Şehzadeler Belediye Başkanı ve Türkiye Muaythai Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ömer Faruk Çelik, Asbaşkan Şakir Bayramoğlu, Genel Sekreter Korkmaz Atalay, Üniversite temsilcileri idareci, antrenör, sporcular ve teknik ve görevli hakemler yer aldı.

Türkiye Üniversiteler Federasyonu Temsilcisi Erkan Karadağ; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi anıyor, rahmet diliyorum. Organizasyonun yapılmasına katkı sağlayan bizi misafir eden Balıkesir Üniversitesi Rektörümüze, Türkiye Muaythai Federasyonuna ve emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. TÜSF Başkanımız Mehmet Günay’ın selam ve sevgilerini iletirim” dedi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü İlter Kuş, açılış konuşmasında “faaliyeti yapmaktan mutluluk duyduğunu, katkı sağlayan ve katılım sağlayan tüm herkese teşekkür ettiğini tüm sporculara başarılar dilediğini” ifade etti.

Türkiye Muaythai Federasyon Başkanı Hasan Yıldız konuşmasında; “14’üncüsünü düzenlediğimiz Üniversitelerarası Muaythai Şampiyonasına teşrif eden Balıkesir Üniversitesi Rektörümüze, Federasyonumuz Yönetim Kuruluna, idareci, antrenör, sporcu, hakem ve organizasyon kuruluna emek veren herkese teşekkür ederek,
Şampiyonada şampiyon olanların bu yıl Samsun’da düzenlenecek olan FISU Combat Games World Cup müsabakalarına katılınması için çalışılacağını, gerek bu şampiyonada gerekse uluslararası faaliyette başarılı ve hayırlı olması temennilerinde bulundu.

About The Author