IFMA Büyükler Muaythai Dünya Şampiyonası muhteşem bir Açılış Törenine sahne oldu.

Açılış Töreni, ses ışık ve dans gösterileri Muaythai şarkısının dünya prömiyeri ile sporcuların hafızalarında kalacak

Birleşik Arap Emirlikleri Muaythai Federasyonunun ciddi bütçeler harcadığı göz önünde olan açılış töreninde, Arap geleneği çöl, Arap atı ve dansları sergilendi.

IFMA Genel Sekreteri Stephan Fox, Merhum Majesteleri Şeyh Khalifa bin Zayed bin Sultan Al Nahyan’ın anısına bir dakikalık saygı duruşu istedi.

Majesteleri Şeyh Nahyan bin Zayed al Nahyan saygı durusu yapıldı.

IFMA Genel Sekreteri Stephan Fox,

5 kıtadan 81 ülke Abu Dabi’ye geldi ve Ekselansları Abdullah Al Neyadi, IFMA’nın bu etkinliğe ev sahipliği yapma konusunda Abu Dabi’ye güven duymasından duyduğu gururu gösterdi. BAE ve Abu Dabi’ye bu yılki Dünya Şampiyonalarına ev sahipliği yaptıkları için teşekkür etti, NOC’ye, Abu Dabi Spor Konseyi’ne ve Muaythai Sporcuları için bu eşsiz fırsatın yaratılmasına katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Sporcu Yemini Suudi Arabistan Takımı Kadın Takım Kaptanı Maha Alabbad tarafından, Antrenör Yemini ise Polonya Ulusal Antrenörü Maciej Domińczak ve BAE’den Omar Almarzooqi tarafından temsil edilen hakem ve jüri üyeleri tarafından sunuldu.

Daha sonra; 2022 IFMA Dünya Şampiyonası’nın acilisini IFMA Genel Sekreteri Stephan Fox, IFMA Onursal Baskani Dr. Sackai Tapsuwan, IFMA Genel Koordinatörü Charissa Chan,  Ekselansları Abdullah Al Neyadi yaptı.

Abu Dabi Ulusal Sergi Merkezi,

IFMA 2022 Dünya Şampiyonası’nın önümüzdeki 9 günü boyunca Muaythai dünyasının merkezi olacak.

Türkiye Muaythai Milli takımımız 24 Sporcu ile Şampiyonada ülkemizi temsil edecek.

ŞAMPİYONA AİT SOSYAL AĞLAR:

https://www.ifmalive.com/divisions/

https://youtube.com/c/UAMpro

ŞAMPİYONA CANLI YAYINI:

ŞAMİYONA A RİNGİ CANLI YAYINI:

ŞAMPİYONA B RİNGİ CANLI YAYINI:

ŞAMPİYONA C RİNGİ CANLI YAYINI:

About The Author