Sevgili Muaythai Ailesi,
Bugün kayıtlar, ödeme vb. tüm işlemlerin tamamlanmasının son günü.

Sistem yukarıda yazan CET Central European Time, Avrupa Merkez Saati ile Saat 17.00’de kapanacak denilmektedir.

IFMA tekrar açmayacaktır.

Ayrıca; Sistem kapanması ile birlikte kilo kategorilerinde; (6 ayrı ülke sporcu olanlar için ) Federasyonumuz Başkanlık Oluru ile kafile oluşturulacaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Milli Sporcu belgesi alabilme kriterini elde edecek sporcuların sistemden tespiti yapılacak ve yazılacaktır.

Kafile listesi önceden verilmesi gerektiğinden kayıt, ödeme vb. işlemi bitmeyenler derhal silinecektir.

Mağduriyet yaşanmaması için bilgi edinilmesini ve gereğini bilgilerinize rica ederim.

Saygılarımla

Hasan YILDIZ
Federasyon Başkanı


Türkiye Muaythai Federasyonu, IFMA Uluslararası Amatör Muaythai Federasyonu ve EMF Avrupa Muaythai Federasyonu Faaliyet Programlarında yer alan Uluslararası Antalya Muaythai Açık Kupası müsabakaları 23-27 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya’da 10.000 kişilik Spor Salonunda yapılacaktır.

Söz konusu faaliyete; Kadın – Erkek; Çocuklar (Minik-Yıldız); Alt Gençler, Üst Gençler; U23 Ümitler, Büyükler kategorilerinde iştirak edilecek olup; Müsabakalar aşağıda yer alan talimat koşullarına göre yapılacaktır.

Katılım koşulları ektedir.

NOT: Federasyonumuzun konaklama rezervasyonu veya ödemeler ile ilgisi yoktur. Katılımcılar tercihlerine göre IFMA tarafından belirlenmiş ilgili firmaya kendi yöntemleri ile kontak kuracaklardır. Ya da diledikleri yerde konaklama yapabileceklerdir.

İlgililere duyurulur.

IFMA Uluslararası Antalya Muaythai Açık Kupası kesin kayıt ve ödemelerinin;
15 Kasım 2022 tarihi öncesi yapılması gereklidir.

Sistem 15 Kasım 2022’da Uluslararası Muaythai Federasyonu tarafından kayda kapatılacağı için, bu tarihi ten sonra kayıt mümkün olmayacaktır.

İlgililere duyurulur.

ULUSLARARASI ANTALYA MUAYTHAİ AÇIK KUPASI GÖREVLİ HAKEM LİSTESİ

ULUSLARARASI ANTALYA MUAYTHAİ AÇIK KUPASI KAYIT FORMU

Form Linki;

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGgosptiCCGqzITipTznhQy_f-xaR04onhGGGF8J8n8owXuA/viewform

BU FORM 30 EKİM 2022 GÜNÜNE KADAR DOLDURULMASI GEREKMEKTEDİR. RSPORTZ KAYIT VE ÖDEMELERİ 15 KASIM 2022 GÜNÜ SAAT 17:00 DE SONA ERECEKTİR.


Ayrıca;
Gelen sorular ve yaşanan tereddütlere istinaden; 23-27 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya’da yapılacak Uluslararası Antalya Muaythai Açık Kupasında talimatta da açıklandığı gibi millilik seçme kriteri değildir. Dolayısıyla bu faaliyetten Milli Takım oluşturulmayacaktır.

Faaliyete katılmanız zorunlu değildir. Ulusal ve Uluslararası deneyim ve Uluslararası unvan almak, derece elde etmek için, faaliyete katılmak yararınıza olacaktır.

Faaliyet Federasyonumuz 2022 yılı ve IFMA uluslararası faaliyet takvimde yer aldığından, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Milli Sporcu Belgesi verilmesi hakkında yönetmeliği ve Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Millik Belgesi Verilmesi Hakkında Genelge”si kriterlerine uyanlar ancak C millilik alabilecektir. İlgililere önemle duyurulur.

Resmi Gazete’de yayımlanan Yönetmelik:
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2020/06/20200613-2.htm

Gençlik Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genelgesi:
https://gsb.gov.tr/dosyalar/Milli%20Sporcu%20Belgesi%20Siniflarina%20Iliskin%20Musabaka%20Turlerinin%20Belirlenmesine%20Dair%20Genelge_08-09-2021%2015-00-12.pdf


ULUSLARARASI ANTALYA MUYATHAİ AÇIK KUPASI YARIŞMA TALİMATI

ULUSLARARASI ANTALYA MUAYTHAİ AÇIK KUPASI KONAKLAMA BİLGİSİ

RSPORTZ KAYIT BİLGİLERİ

About The Author

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir