Türkiye Muay Thai Federasyonu Isparta İl Temsilciliği 2022 yılı faaliyet programında yer alan Aday Hakem Kursu, 20 kursiyerin katılımı ile yapıldı. Kursun ilk bölümü Işıkkent Spor Salonunda teorik derslerle yapıldı. İkinci bölüm ise Gençlik Spor İl Müdürlüğü Muaythai eğitim alanında uygulamalı eğitimle tamamlandı.

Kurs eğitmenliğini Türkiye Muay Thai Federasyonu uluslararası hakemlerinden MHK Sekreteri Cüneyt KÖSE ile Batı Akdeniz Bölge Hakem Başkanı Engin TÜRK üstlendi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Muaythai Isparta İl Temsilcisi Hüseyin Tolga BÜYÜKYILDIZ, Isparta’nın Muaythai ailesine yeni aday hakemler kazandırdığımız için mutlu olduğunu söyledi. Büyükyıldız, “Antrenör kadromuz, sporcu kadromuz ve hakem kadromuz ile bu sporda Türkiye’de önemli bir yere geleceğimizi söylemek isterim, Bu aileyi büyütmek için elimizden geleni yapıp sporun geniş kitlelere yayılması için her türlü çalışmayı yapacağız.

Başta Federasyon Başkanımız Hasan YILDIZ’a, Genel Sekreterimiz Korkmaz ATALAY’a ve Genel Sekreter Yardımcımız Ömer IŞIK a, kursumuza katkılarından dolayı Eğitimcilerimiz Cüneyt KÖSE ve Engin TÜRK Hocalarımıza, Isparta ili Antrenörü Murat İŞLER, Mehmet Cihan ŞENADLI, Mehmet SEZER, Özellikle Isparta Gençlik Spor Şube Müdürümüz Ahmet TAŞDEMİR’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

About The Author