Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğinde organize edilen Spor Toto Muaythai Süper Ligi 7. ayak 2. grup final müsabakaları Gaziantep’te yapıldı. 

Türkiye Muaythai Federasyonu ve Şahinbey Belediyesi iş birliğiyle Şahinbey Parkı’nda kurulan ringte gerçekleşen faaliyete Gaziantepliler yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, müsabakaların Gaziantep’te yapılmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

2022 Türkiye Şampiyonalarında ilk 4’e girmiş milli takımda yer almış sporcular. Bu liglerin sonunda şampiyon olanlar Spor Toto Super lig 2022 sezonu şampiyonluk kemeri alacak ve Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler diye konuştu.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Şahinbey Belediyesi’nin misafirperverliği ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek “Böyle bir organizasyonu Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi’nin destekleri ile düzenlemekten dolayı oldukça mutluyuz.

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve ekibi, sporcularımızı ve bizleri çok iyi ağırladılar kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Organizasyonun son maçının ardından Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız vermiş olduğu desteklerden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek plaketini takdim etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dereceye giren sporculara başarılar dileyerek “Muaythai Süper Lig Türkiye Şampiyonası  7. ayak finallerinin Gaziantep’te yapılması çok önemliydi.

Şahinbey Belediyesi olarak böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadık. Burada derece elde eden sporcularımız Avrupa Şampiyonasına katılacaklar. 

Hepsine başarılar diliyor ve tebrik ediyorum” diye konuştu.

About The Author