Türkiye Muaythai Federasyonu ve Sahinbey Belediyesi işbirliği ile düzenleyeceğimiz Spor Toto Muaythai Süper Ligi 7.Ayak finali Face to Face ve Basın Toplantısını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoglu’nun katılımı ile gerçekleştirdik.

Toplantıda konuşan ve basına demeç veren; Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoglu; Faaliyetin Gaziantep Şahinbey’de yapılmasından dolayı, Muaythai sporcularını Misafir etmekten mutlu olduğunu böyle bir faaliyeti gerçekleştirmekten memnuniyet duyduğunu faaliyetin Gaziantep’e verilmesinden dolayı Federasyonu Başkanlığına teşekkür ettiğini, tüm sporculara başarılar dilediğini ifade etti.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız; bu yıl Spor Toto Muaythai Süper Liglerinin 6 ayağının gerçekleştirilerek bugün 7.sinin Gaziantep Şahinbey Belediyesi bünyesinde yapılacağını,
Bu vesile ile öncelikle Türkiye’de marka olmuş Gaziantep Şahinbey Belediyesi ve Başkanı Mehmet Tahmazoglu’na, Başkan Yardımcısı Cuma Güzel’e ekibine, Federasyonumuz Yönetim Kurulu ve organizasyona emeği geçen ekibe teşekkür ediyorum.

Burada yarışacak, sporcu idareci ve antrenörlerine başarılar diliyorum.

Gerçekleşecek olan faaliyette kilosunda şampiyona olan sporcular 2022 Yılı Süper Lig Şampiyonluk kemerine sahip olacak ve 2023 Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecektir, ülkemizi, bayrağımızı göndere çektirmelerini temenni ediyorum dedi.

Daha sonra; Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız; Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoglu’na Muaythai Eldiveni takdim etti, birlikte sporcu, antrenör ve idareciler ile günün anısına fotoğraf çektirildiler.

SPORTOTO MUAYTHAI SÜPER LİGİ 7.AYAK FİNALLERİ – GAZİANTEP

14 EKİM 2022 CUMA
Alt Müsabakalar : 18.30 ( Şahinbey Parkı )
Süper Lig Canlı Yayın Müsabakaları : 20.30 ( Şahinbey Parkı )

About The Author