SporToto Muaythai Süper Ligi 8.Ayak Final müsabakaları Türkiye Muaythai Federasyonu ve Avcılar Belediye Başkanlığı işbirliğinde; Ast Ajans, DevriAlem Organizasyon Fatih Aşçı sponsorluğunda, Yahya Kemal Beyatlı Spor ve Kongre Merkezinde yapıldı.

Organizayonun açılışında konuşan Avcılar Belediye Başkanı Av.Turan Hancerli, “Türkiye Muaythai Federasyonu 150.000’e yakın  sporcusu olan bir camia ile her zaman sporun ve sporcuların yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Bugün bu organizasyonu birlikte duzenlemekten çok mutluyum. Katılımcı Idareci, Antrenör ve sporculara başarılar diliyor, başta Federasyon Başkanı Hasan Yıldız’a ve tüm yönetim kuruluna ve organizasyona katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız konuşmasında; “öncelikle geçmişten bugüne Muaythai ve Türk Sporuna, bize emek veren Federasyonumuz Eski Başkanı Halil Durna’ya, bu organizasyon için başta  Avcılar Belediye Başkanımız Av.Turan Hancerli olmak üzere  katkı  sağlayan Avcılar Belediyesi Gençlik Spor Müdürü Yusuf Kara, Muaythai Federasyonu Yönetim   Kurulu, DevriAlem AstAjans Fatih Aşçı ve görevli MHK  üyeleri, katılımcı antrenör,idareci ve sporcular ile tüm birimlerimize teşekkür ediyorum, başarılı bir gece diliyorum” dedi. 

Faaliyet esnasında TRT Spor Yıldız’a Röportaj veren, Başkan Hasan Yıldız; “Muaythai Super Liglerine Başkent Ankara ilimizden baslayip, Anadolu’da 5 ilde Ligin ayaklarını yaparak, Adana ve Gaziantep’te iki grup finali yaptıklarını, son finali ise İstanbul’da gerçeklestirdiklerini, Sportoto Muaythai Süper Liginde maç yapan sporcuların 2022 Muaythai Türkiye Şampiyonasında final oynayan, birbirine denk sporculardan oluştuğunu, bu sebeple Elit Milli Sporcuların kaliteli maçlar seyredildiğini, Lig Şampiyonalarının Türkiye Milli takımı olarak Avrupa Muaythai Şampiyonasına katılma hakkı elde edeceklerini ifade etti. 

About The Author