Türkiye Muaythai Federasyonumuz Jujitsu Spor Dalı 23-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde yapılacak olan Büyükler Jujitsu Avrupa Şampiyonasına katılmak üzere yola çıktı.

Jujitsu Milli Takımımızı Düsseldorf Havalimanında karşılayan Almanya Münster Konsolosumuz Hakan Ertem ve Konsolosluk Ataşesi Mustafa Kan takımıza başarılar diledi.

Jujutsu Milli Takımın, Federasyon Başkanı Hasan Yıldız, İdareci Korkmaz Atalay, Teknik Yönetici Halil Uluşen ve Hulusi Elmas, Kadın Sporcular İzel Erim, Hasibe Eylül Elmas, Erkek Sporcular Yılmaz Güleç, Muhammet Mustafa Süs, Mert Özmen olmak üzere 9 kişilik kafileden oluştu.

Federasyon Başkanı Hasan Yıldız; Jujitsu Federasyonumuza yeni bağlanmış bir spor dalı, geçen yıl Avrupa Büyükler Şampiyonasına, 3 Ay önce Gençler Avrupa Şampiyonasına bugun ise Büyükler Avrupa JuJitsu Şampiyonasına katılıyoruz. Hedefimiz önce Ülkemizin artık Jujitsu’da da var olduğunu göstermek. İnanıyorum ki kısa zamanda Uluslararası platformda başarılı olmaya başlayacağız, Takıma başarılar dilediğini ifade etti.