31 Ağustos 2024

Türkiye Muaythai Federasyonumuz Sportoto Muaythai Süper Ligi 1. Ayak Turnuvası 19-20 Temmuz 2024 Tarihlerinde Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı işbirliğinde ve desteği ile Seydişehir Meydanında yapıldı.

Muhteşem bir atmosferde kentin açık alanında gerçekleşen Türkiye Muaythai Federasyonu Sportoto Muaythai Süper Ligi 1. Ayak Turnuvasına sporcuların kalitesi ve performansı seyredilmeye değerdi.

Açılış töreninde konuşan; Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu; Belediyemiz ile Türkiye Muaythai Federasyonu ile Sportoto Muaythai Süper Liginde Seydişehirli hemşehrilerimize gerçekleştirmekten mutluluk duydum. Bende sporcu kardeşlerim kadar özel bir heyecan duyuyorum. Katkısı olan herkese teşekkürler ediyorum dedi.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız konuşmasında; Türkiye Muaythai Federasyonu olarak Muaythai Sporunu zirveye taşımanın gururunu yaşıyoruz, Sportoto Muaythai Süper Ligi organizasyonun 3 yılındayız. Burada Süper Ligde şampiyon olanlar, ülkemizi Avrupa Muaythai Şampiyonasında temsil edecek. Hepsine başarılar diliyorum. 1. Ayağı Seydişehir Belediye Başkanımız Hasan Ustaoğlu ile yapmaktan Seydişehir de olmaktan mutluyuz. Katkı sağlayan Kaymakamımız Cevdet Bakkal’a, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, Federasyonumuz Özel Faaliyetler ve Süper Lig Yürütme Kurulu Başkanı Hakan Şahade’ye, Konya Seydişehir Antrenörümüz Serkan Yıldız, Konya Muaythai Eski il Temsilcisi Mehmet Ali Acar, Seydişehir Belediye Kültür Müdürü Resul Bolat ve tüm Belediye Başkanlığı ekibine, Federasyonumuz Genel Sekreteri Korkmaz Atalay ve Personelimize teşekkür ediyorum dedi.

Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal konuşmasında;
Organizasyonu gerçekleştiren Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığını, Seydişehir Belediye Başkanlığını tebrik ettiğini, katılımcı sporculara başarılar dilediğini ifade etti.