Türkiye Muaythai Federasyonumuz Sportoto Muaythai Süper Ligi 5.Ayak Turnuvası Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde 17-18 Ekim 2024 tarihlerinde Demokrasi Meydanıda gerçekleştirildi.

Musabakaların açılış töreninde; Turkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Uğur; Gaziantep Akparti İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Büyükşehir Gençlik ve Spor Daire Başkanı Yasin Tepe, Büyükşehir Spor Şube Müdürü İdris Turan,  Federasyonumuz Süper Lig ve Özel Faaliyetler Yürütme Kurulu Başkanı Hakan Şahade, Süper Lig ve Özel Faaliyetler Hakem Komitesi Başkanı Hamit Durmaz, Güney Doğu Anadolu Bölge Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Şahin Güneş, Muaythai Gaziantep İl Temsilcisi Burhan Çelik, katılımcı il idareci,  antrenör ve sporcular yer aldı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Uğur; Gaziantep’te organizasyona ev sahipliğinde mutluluk duyduğunu, Gaziantep’in Büyükşehir Belediyesi Başkanlığının onlarca Tesisleri ile Yüzlerce Organizasyonları yapacak kapasitede olduğunu, Amaçlarının toplumun her bireyin Spor ile buluşturmak olduğunu, bu Çalışmaları projeleri gerçekleştiren Başta Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve katkı sunan herkese, Federasyonlarımıza teşekkür ediyor, tüm katılımcılara başarılar dilerim dedi.

Gaziantep Akparti İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu; Sporun toplumda karşılığı saygı ahlak ve disiplindir,  Gaziantep sanayisi, sosyal projeleri, spor tesisleri ile bölgede en önemli illerden biridir. Toplumda gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruman yolu spordur diyoruz ve böyle Organizasyonları destekliyoruz. Katkısı olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Fatma Şahin’e, Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığına teşekkür ediyoruz dedi. 

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız; Süper Lig Faaliyetlerinin marka değerini günden güne kalite ile büyütüyoruz, Spor Toto Muaythai Süper Ligi 5.Ayak Turnuvası Organizasyonu Gaziantep ilimizde gerçekleştirilmesine sebep olan Başta Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin’e, Belediye Başkan Vekili Halil Uğur, Mehmet Şahin Güneş, Hakan Şahade ve faaliyette yer alan herkese teşekkür ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir