Türkiye Gençler Büyükler Muaythai Şampiyonası 18 Şubat 2019 tarihinde açılış töreni ile başladı.Şampiyona, aynı anda 7 Ringte maçlar ile 23 Şubat 2019’a kadar devam edecek. Müsabakalar Muaythai Tv üzerinden canlı yayınla izlenebilecek.

Türkiye Gençler Büyükler Muaythai Şampiyonası 18 Şubat 2019 tarihinde açılış töreni ile başladı.

Kervansaray Lara Otel Convation Center da yapılan açılış törenine Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Halil Durna, Başkan Vekili Hasan Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Spor İl MüdürüBurhanettin Hacıcaferoğlu, Muratpasa Kaymakami Sedat Sırrı Arısoy, Kepez Kaymakami Hamdullah Suphi Özgödek, Muratpaşa Belediye Başkan vekili Hasan Kaçmaz, Emniyet Egitim Şube Müdürüve Polis GücükoordinatörüSuat Esin, Genel Sekreteri Salih Barış, Bölge Başkanları, Koordinatörler, İl Kafile İdarecileri, Hakem ve Antrenörler ile Sporcular katıldı.

Açılışta;Federasyon Başkanımız Halil Durna, Gençlik ve Spor İl MüdürüBurhanettin Hacıcaferoğlu, Muratpasa Kaymakami Sedat Sırrı Arısoy, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Muratpaşa Belediye Başkan vekili Hasan Kaçmaz, Emniyet Eğitim Şube Müdürüve Polis GücükoordinatörüSuat Esin’e günün anısına eldiven ve tişört hediye etti.

Şampiyona, aynı anda 7 Ringte maçlar ile 23 Şubat 2019’a kadar devam edecek. Müsabakalar Muaythai Tv üzerinden canlı yayınla izlenebilecek.

About The Author

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir