IFMA MUSABAKA SİSTEMİ ve RSPORTZ ZORUNLU ÜYELİK AKREDİTASYON KAYIT SİSTEMİ

!!! UYARILAR! Lütfen Dikkatlice Okuyunuz !!!

IFMA – RSPORTZ AKREDİTASYON KAYIT SİSTEMİ KAYIT BİLGİSİ

1 ) İl temsilcilerine RSPORTZ kayıtları için mail gönderildi. Bu maillerle ilin RPSORTZ sayfaları aktive edilerek sporcuların girişleri yapılabilir.

2) Her bölgeye 2 tane RSPORTZ hakemi görevlendirilmiştir. Bütün sorularınızı ve sorunlarınızı onlara iletebilirsiniz. RSPORTZ görevli hakem listesini PDF dosyası içinde bulabilirsiniz. Her bölgenin kendi sorumlu hakemi olacağı için lütfen sadece bölgenizin sorumlusuyla iletişime geçiniz.

3) Bölge şampiyonalarında yaşlar yıl üzerinden hesaplanacaktır. Türkiye Şampiyonasında ise IFMA/EMF Şampiyona talimatları dikkate alınacaktır.

4)Türkiye Şampiyonasına katılım için bölgeye verilen derece kriterine uygun olanlar katılabilecektir ancak talimata uygun yaş ve kilo kategorisi değiştirilebilecektir.

5) RSPORTZ kayıtları sırasında yapılan bütün uyarıları lütfen dikkate alınız. Kayıt işlemi tamamlanan sporcuların bütün uyarıları okuduğu ve onayladığı anlamına gelir.

6) Yalan veya yanlış beyan vermek aldatmaya yönelik bir işlem kabul edilecek ve Federasyon tarafından cezai işlem uygulanacaktır.

7) Sporcular ve Antrenörler talimatta belirtilen RSPORTZ kullanım ücretini yatırmadan kayıt işlemini yapamazlar. Ücreti ödenmeden yapılanlar silinerek FDK sevk edilir.

İlgililere duyurulur.

RSPORTZ UYARILAR

RSPORTZ GÖREVLİ HAKEMLER ve BÖLGELER

RSPORTZ BÖLGE ŞAMPİYONALARI KAYIT KAPANIŞ TARİHLERİ

About The Author