Türkiye Muaythai Federasyonumuz Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası (06-09 Şubat 2024 tarihlerinde) Iğdır’da yapılıyor.

08 Şubat 2024 tarihinde yapılan açılış törenine Iğdır Valisi Ercan Turan, Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, Federasyonumuz Genel Sekreteri Korkmaz Atalay, Gençlik Hizmetleri Müdürü Recai Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ülkü Öcal ve lğdır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atakan Demirci, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Burukay Sinay ve iş adamları, Iğdır Gençlik ve Spor Şube Müdürleri Zekiye Burçak Çakır, Kenan Tuga, İshak Alasert, Yurt Müdürü Erol Bayat, Ak parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Türkiye Muaythai Federasyonu Merkez Yürütme Kurulu Başkanı Atakan İli, Teknik Koordinatör Ömer Ugur, Iğdır Muaythai il Temsilcisi Zekeriya Mert, Doğu Anadolu Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Halit Babat, Bölgeye bağlı il, temsilcisi, idareci, antrenör, sporcular ve sporseverler yer aldı.

Açılışta konuşan; Iğdır Valisi Ercan Turan; “Iğdır’da Doğu Anadolu Bölge Şampiyonasına organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu, sporun toplum için sağlık ve ahlaki düzenin içinde önemli olduğunu, sporu ve sporcuya her zaman destek vereceklerini, müsabakaların illerinde yapılmasından dolayı Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığına teşekkür ettiğini” ifade etti.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız;
“Federasyon olarak başladığımız Bölge Muaythai Şampiyonalarına Iğdır’dan start verdik. Bölge şampiyonaları; yarın Marmara Bölge Şampiyonası İstanbul’da, ardından İç Anadolu Bölge Şampiyonası Kırsehir’de, Karadeniz Bölgesi Muaythai Şampiyonası Samsun’da yapılacak.

Bölge Şampiyonalarının temel amacı aileyi daha çok ilde büyütmek, geliştirmektir. Amacımıza giden hedefler gerçekleşiyor, mutluyuz” dedi.

About The Author