BİZİM ÇOCUKLAR ECDADIN MİRASINA SÖZDE DEĞİL, YİNE ÖZDE SAHİP ÇIKTI

Türkiye Muaythai Federasyonu 2022 Faaliyete planında yapılan Dumlupınar Zaferi 100.Yılı Çocuklar Muaythai Türkiye Şampiyonası ve 30 Ağustos Milli Şuur etkinliği gezisi düzenlendi.

Tarihi zaferin yaşandığı Zafer Muharebesinde Ulusumuz ve Milletimiz için Şehit olan merhum Atalarımızı ve Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve rahmetle anıldı.

30 Ağustos Dumlupınar Meydan Muharebesinin 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Muaythai sporcuları savaşın gerçekleştiği Kütahya /Dumlupınar’da yerinde ziyaret ederek atasının mirasına yine sahip çıktı.

3.743 metre Türk Bayrağı’nın açılmasını ve şehitliğe taşınmasını sağlayarak bir rekora imza atan minik-yıldız Muaythai sporcularımızı alınlarından öpüyoruz. Onları yetiştiren anne, baba ve antrenörlerine de sonsuz teşekkürler ediyoruz.

“Bir gün spor, Bir gün siper” sloganı ile her yıl tarihimize mal olmuş zaferlerimizi milli bilinç uyanışı projeleri ile destekleyerek çocuklarımıza geçmiş ile gelecek arasında köprü kurmaktan onur duyduk gurur duyduk, ömrümüz yettiği müddetçe milli bilinç uyanış projelerini genişleterek devam ettireceğiz.

Federasyon Başkanı Hasan YILDIZ yaptığı açıklamada “milli bilinç projelerimizle geçmiş ile gelecek arasında köprü vazifesini sürdürerek “geleceğimiz çocuklarımıza bırakacağımız en büyük emanetimizdir” şiarıyla fikri hür vicdanı hür cesur nesil yetiştirmek en büyük gayemizdir” dedi

Başkan YILDIZ, görsel ve yazılı basında daha fazla yer alarak sosyal sorumluluk projeleriyle daha fazla kitlelere hitap etmek istediklerini dile getirerek basınımızdan bu konuda daha fazla yardıma ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

Başkan YILDIZ, Milli ve tarihi şuur müsabakalarının yapılmasına fikir ve proje mimari Federasyonuz Genel Sekreteri Korkmaz Atalay’a ve Federasyonumuz Milli Kültür Kurulu Başkanı Fatih Kağan ULU’ya ayrıca teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.

About The Author

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir