Milli Takımımız Dünya Kupası İçin Yola Çıktı.

03 Aralık 2021 günü, 04-12 Aralık 2021 tarihinde yapılacak; Elite Büyükler ve U23 Muaythai Dünya Şampiyonasına katılacak Milli Takımı yola çıkmadan önce İstanbul’da topladı.

Milli takım toplantısı öncesi; Muaythai Federasyonu Yönetim kurulu üyeleri, Profesyonel Yürütme Kurulu, Profesyonel Organizatörler Kurulu, Profesyonel Muaythai Teknik Kurulu ve Basın Kurulu bir kısım üyelerimizin katılımı ile Profesyonel Muaythai Özel Gala organizasyonlar ve Süper Lig hakkında istişare toplantısı yapıldı.
Toplantıya ; Profesyonel Muaythai Kurullardan Başkan Hakan Şahade, Atakan Arslan, Nusret Öncü, Erkan Keskin, Selahattin Aydın, Kürşat Şahin, Öztürk Akpolat, Tv 8.5 Koordinatörü ve Muaythai Basın Kurulu Bşk. Barış Aragülü, Prof. Tarık Sayın ile daha sonra Federasyonumuz Yönetim kurulu, Profesyonel kurullar üyeleri katılım sağladı.
lite Büyükler ve U23 Milli Takımızla yemek sonrası toplantı yapıldı. Toplantıya önceki dönem Federasyon Başkanı ve Muaythai Kurucu Onursal Başkanı Halil Durna da katıldı.

Halil Durna; “Milli Takımın geçmişte başarılı olduğu gibi şimdi de daha başarılı olacağını temenni ettiğini ifade etti, Muaythai Profesyonel Muaythai Yürütme Kurulu Üyesi, Eski Dünya Muaythai Şampiyonu ve Survivor Şampiyonu; Atakan Arslan Milli takımın ruhunu duyduğunda heyecanlandığını bu duygunun tarif edilemez olduğunu, Takım Bu heyecanla yarışarak en iyi dereceleri elde etmelerini temenni ettiğini ifade etti”

Teknik Direktör, Yılmaz Çeken, Sportif Direktör Göksel Cingöz, Genel Sekreter Korkmaz Atalay, Disiplin Kurulu Başkan Yrd. Sabahattin Çetin, Profesyonel Muaythai Musabakalar Teknik Kurulu Başkanı Nusret Öncü milli takımlara hitaben konuşma yaparak, başarı dileklerini yineledi.

Dünya kupasına katılan tüm sporcu ve idarecilerimize başarılar dileriz.