Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Federasyonumuz faaliyet programında yer alan, Okul Sporları Gençler A-B Türkiye Muaythai Şampiyonası, Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirildi.

7 Mayıs’ta başlayan faaliyet 11 Mayıs 2024’te sona erdi. Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, Türkiye Muaythai Federasyonumuz Genel Sekreteri Korkmaz Atalay, Federasyonumuz Asbaşkanlar Şakir Bayramoğlu, Halil Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Mecit Klavuz , Şahin Güler, Genel Sekreter Yrd. Ömer Işık, Merkez Yürütme Kurulu Başkanı Atakan İli, Merkez Hakem Kurulu Başkan Yrd. Erdinç Patlar, Federasyon Teknik Kurul ve kafilede idareci görevliler tarafından takdim edildi,

Federasyon Genel Sekreteri Korkmaz Atalay yaptığı konuşmada;
“Muaythai Okul Sporlarında ciddi katılımcıya sahip. Organizasyonu sorunsuz güzel bir atmosferde gerçekleştirdik. Şampiyonaya; Gümüşhane Valimiz, Belediye Başkanımız Gençlik ve Spor il Müdürümüz destek olmuş, katılım sağlamıştır. Gümüşhane esnafımız faaliyete heyecanı ile seferber olmuştur. Katkılarından dolayı, herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız ise yaptığı açıklamada “Şampiyonanın herşeyi ile mükemmel atmosferde geçtiğini, Gümüşhane’de ilgi, alakanın ve heyecanın tüm kafilelere yansıdığını, Gümüşhane’yi iyi hatırlayacaklarını mutlu ayrıldıklarını gözlemlediğim ifade ederek emeği geçen herkese, Gümüşhane Valimize, Belediye Başkanımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze ve tüm personeline, Federasyonumuz Genel Sekreter ve tüm Federasyonumuz görevlilerine Gümüşhane Muaythai İl Temsilcisi Erol Eroğlu’na teşekkür ettiğini” dile getirdi.