Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Muaythai Federasyonumuz faaliyet programında yer alan Okul Sporları Muaythai Gençler A-B Türkiye Şampiyonası 06 Mayıs 2024’te açılış töreni ile Gümüşhane’de başladı. 65 ilden 600 sporcu olmak üzere 820 katılımcı yer aldı.

Açılış töreninde konuşan Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Mücahit Atalay, “Gümüşhane şehrimizde sizleri ağırlamaktan ve ev sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz dedi. Sporculara, Hakemlere ve antrenörlere başarılar dilerim” dedi.

Ayrıca; Gümüşhane Belediye Başkanı Sn. Vedat Soner Başer’de “öncelikle sporculara,hakemlere ve antrenörlere başarılar diler, geçmişte kendisininde spor yaptığını sizleri çok iyi anladığını belirten Sn. Vedat Soner Başer şehrimize tekrardan hoşgeldiniz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay ise konuşmasında;
“Kendisinin de Gümüşhaneli olduğunu, faaliyetin gerçekleşmesinden keyif aldığını ve faaliyetin Gümüşhane iline alınmasında büyük emeği olan Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Mücahit Atalaya tekrar teşekkür ederim. Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığı olarak yılın ilk dört ayında, 7 Bölge Şampiyonası 3 ulusal düzeyde Büyük Türkiye Şampiyonası düzenlediklerini. Federasyon Başkanımızın aynı zamanda Avrupa Muaythai Federasyonu-EMF Başkanı Hasan Yıldız’ın da proje, misyon ve vizyonu ile birlikte daha nice organizasyonlara imza alacaklarını” ifade etti.

Korkmaz Atalay, 2024 yılında 1. Türk Dünyası Şampiyonası ile tarihe damga vuracakları, projenin Bakanlık tarafından onaylandığı müjdeledi.

Açılış töreninde; Türkiye Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay, Federasyon Asbaşkanları Şakir Bayramoğlu, Halil Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Mecit Klavuz, Şahin Güler, Genel Sekreter Yrd. Ömer Işık, Federasyon Merkez Yürütme Kurulu Başkanı Atakan İli, Merkez Hakem Kurulu Başkan Yrd. Erdinç Patlar, Görevli hakemler, Organizasyon kurulu, Katılımcı İl idareci, antrenör ve sporcular yer aldı.

About The Author