Federasyonumuzun faaliyet planında yer alan Muaythai 2. Kademe Temel Antrenör Yetiştirme Kursu Bolu Çok Amaçlı Spor Salonunda başladı. Bolu Gençlik Spor İl Müdürü Sn. Emrullah Güler ve Spor Şube Müdürü Sn. Kubilay Kalaycıoğlu’nun ziyaretleri tüm kursiyerlere başarı dilediler.

08 Temmuz 2024 tarihinde Özel Antrenman Bilgisi Eğitimi Muaythai Federasyonu Genel Sekreter Yrd. Ömer Işık ile start verdi,

09 Temmuz 2024 tarihinde Spor Dalı Gözlem ve Değerlendirme dersi ile devam edecektir.

21 Kursiyerin katıldığı 2. Kademe Temel Antrenör Yetiştirme Uygulama Eğitimi 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü sözlü ve yazılı sınavla sona erecektir.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanımız Hasan Yıldız; Bolu Çok Amaçlı Spor Salonunda organize edilen uygulama eğitiminin özveri ile sürdüren Muaythai İl Temsilcisi ve Kurs Müdürü Emrah Sarıcaer’e ve antrenör kursuna katılan tüm antrenör adaylarımıza başarılar diledi.

Türkiye Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay, Bolu Çok Amaçlı Spor Salonunda organize edilen uygulama eğitiminde, geleceğin antrenör adayları olarak iyi bir antrenör olmanın yolu sıkı ve disiplinli çalışmaktan geçtiğini iletti. Bolu Muaythai İl Temsilcisine,Kurs Sorumlusuna ve tüm antrenör adaylarına başarılar diledi.