Organizasyon Çalışmalarımız Hız Kesmeden Devam Ediyor 

Türkiye Muaythai Federasyonumuz Başkanı Hasan Yıldız ve beraberindeki heyet; Süper Lig ve Özel Faaliyetler Yürütme Kurulu Başkanı Hakan Şahade, Sivas Muaythai İl Temsilcisi iş insanı Aziz Özdemir, milli takım antrenörümüz Ekrem Aris, Sportoto Muaythai Süper Ligi Organizasyonu için Sıvas Valisi Sayın Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Sivas Esnaf Odalar Birliği Başkanı Hakan Demirgil’i ziyaret etti. 

04-11 Eylül 2024 tarihlerinde Atatürk’ün Sivas’a gelişinin yıl dönümünde Sivas Kongresi etkinlikleri kapsamında Sportoto Muaythai Süper Ligi organizasyonu düzenlemek için bilgi alışverişinde bulunuldu. 

Sıvas Valisi Sayın Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç faaliyetin 04-11 Eylül 2024 tarihleri içinde yapılması için destek verileceğini ifade ettiler. 

Federasyon Başkanı Hasan Yıldız; tarihi anlamı Cumhuriyetimiz için önemli yeri olan Sivas Kongresi etkinliğinin içinde Muaythai Süper Ligi faaliyetinin olması bizim taşıdığımız misyon ve şiar için çok anlamlı ve faaliyeti Sivas’ta Konge önünde gerçekleştireceğiz. Bundan dolayı çok mutluyuz. Başta Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, Esob Başkanımıza,  İl Temsilcimize ve Ekrem Aris Hocamıza teşekkür ediyorum. 

Başkan Hasan Yıldız; Sivas ilinde bulunan Ekrem Aris Olimpiyat Spor Kulübümü ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi. Günün anısına fotoğraf çektirdi, başarılar diledi.