Türkiye Muaythai Federasyonumuz 2024 Faaliyet programında yer alan Spor Toto Muaythai Süper Ligi 2. Ayak Turnuvası Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Urlu ve Milli Takım Teknik Direktörlerimizden Yasin Urlu kordinatörlüğünde Antalya Muratpaşa Kent Meydanı Terecity önünde yapıldı. 

Canlı olarak binlerce izleyicinin yer aldığı organizasyon aynı anda Sports Tv’den ekranlara yansıdı. 

7 Süper Lig 3 Özel Süper Fight musabakasının oynadığı maçlarda, izlenmeye değer çekişmeleri sahne oldu.

Organizasyonda konuşan Türkiye Muaythai Federasyonu ve Avrupa Muaythai Federasyonu EMF Başkanı Hasan Yıldız; Muaythai Süper Lig Müsabakalarında birinci olan sporcuların Avrupa Muaythai Şampiyonasında milli takımı temsil edeceğini öncelikle onlara başarılar dilediğini, destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yavuz Gürhan ve Şübe Müdürlerimize, Organizasyona katkı sağlayan başta Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a, Organizasyon koordine eden Hasan Urlu ve Yasin Urlu’ya, sponsor olan Cenk Doğan’a, Süper Lig ve Özel Faaliyetler Yürütme Kurulu Başkanı Hakan Şahade, Antalya Muaythai İl Temsilcimiz Mehmet Köktaş’a Süper Lig Hakem Komitesine ve sporcusu ile katılan antrenörlerlerimize teşekkür ediyorum. 

Muaythai artık trend popüler bir spor, yakında futbol, basketbol kadar izlenecek duruma geleceğiz. Katkı sunan Anadolu Ajansı’na, DHA Haber,  TRT ve Sports Tv ve tüm basın-yayın kuruluşlarına teşekkür ediyorum dedi.