Türkiye Muaythai Federasyonunun 2020 yılı faaliyet programında yer alan "Alt Üst Gençler (Kadın-Erkek) Türkiye Muaythai Şampiyonası" 13-19 Nisan 2020 tarihleri arasında Nevşehir İli Kozaklı İlçesinde yapılacaktır.

Türkiye Muaythai Federasyonunun 2020 yılı faaliyet programında yer alan Hasan Karlı Büyükler ve U23 “Alt Üst Gençler (Kadın-Erkek) Türkiye Muaythai Şampiyonası” 13-19 Nisan 2020 tarihleri arasında Nevşehir İli Kozaklı İlçesinde gerçekleşti.

Türkiye Muaythai Federasyonu Hasan Karlı Büyükler ve U23 Türkiye Muaythai Şampiyonası Nevşehir Kozaklı ilçesinde gerçekleştirildi.

04 Şubat 2020 tarihinde başlayan ve 08 Şubat 2020 tarihlerinde sona eren Şampiyona madalya törenleri ile sona erdi. Türkiye Şampiyonu olan sporcular 2020 Milli Takım seçmesine katılma hakkı elde etti.

Şampiyona 4 RİNG’de yapıldı ve Muaythai-TV Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlandı.

Şampiyonada, Kayseri 10 altın madalya ile takım olarak Birinci olurken, İstanbul ikinciliği, Adana üçüncülüğü, Gaziantep ise Dördüncülük elde ederek şampiyona sıralamasında yer aldılar.

Katılım sağlayan tüm sporcularımıza ve teknik ekiplerimize teşekkür eder, faaliyet programımızda yer alan diğer şampiyonalarda başarılar dileriz.

Hasan Karlı Büyüklerve U23 Türkiye Muaythai Şampiyonasında dereceye giren sporcular ve başarı sılaraması;

Dereceye girenler listesi için Tıklayınız

About The Author

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir