26-31 Mart 2022 tarihinde Antalya’nın Kemer İlçesi Bahri Tanrıkulu Spor Salonunda düzenlenecek olan Muaythai Türkiye Büyükler Şampiyonası müsabakalarına iştirak edecek olan Sporcu, İdareci, Antrenör ve Hakemler Rsportz kaydını yaptırmış ve ücretini ödemiş olmalıdır. Bu çerçevede ilgililerin, Rsportz üzerinden açılmış olan Şampiyona kaydını yaptırmaları gerekmektedir.

Federasyon tarafından kayıt ve ücretlerin kontrol edilmesinin ardından; Rsportz kaydı üzerinden sistem Müsabaka Akreditasyon Kartı üretilecek ve Federasyon tarafından yaka kartı ip ve pvc kartlığına konularak müsabaka kontrol günü kişilere dağıtımı yapılacaktır.

Rsportz kaydı olmayan, yıllık ücretini ödemeyen (hakemler hariç) sporcular, şampiyonaya katılamaz, idareci ve antrenörler sahada görev yapamazlar, bununla birlikte kendilerine harcırah da ödenemez.

Federasyon tarafından görevlendirilen, organizasyon kurulu, saha personeli ve federasyon personelinin Rsportz kaydı yapmalarına gerek yoktur. Şampiyonaya ait akreditasyon kartları manuel hazırlanarak kendilerine verilecektir.

İl Temsilciliklerine şifre gönderilmiş olup şampiyonaya girişleri yaptırılmalıdır.

İlgililere duyurulur.

RSPORTZ SİSTEMİ VE RSPORTZ SİSTEMİNE SPORCU EKLEME KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ…


2022 RSPORTZ AKRETİTASYON SİSTEMİ KAYIT KILAVUZLARI

SPORCU KAYIT KILAVUZU için tıklayınız…

ANTRENÖR KAYIT KILAVUZU için tıklayınız…

YÖNETİCİ KAYIT KILAVUZU için tıklayınız…

HAKEM KAYIT KILAVUZU için tıklayınız…


RSPORTZ AKREDİTASYON KAYIT SİSTEMİ

https://turmt.rsportz.com/memberships

About The Author