Hedeflediğimiz başarıyı yakaladık.

3. Avrupa Oyunlarında 6 kota sınırlaması ile katıldığımız oyunlarda 2 Altın 2 Gümüş 2 Bronz olmak üzere 6 madalya ile 10 sıklettin  6’sında madalya alan iki ülkeden biri olduk.  

3. Avrupa Oyunlarında 20’nin üzerinde Uluslararası Spor Federasyonu 48 ülkenin Milli Olipiyat Komitesi IOC, EOC, Ülkeleri tarafından tanınmış milli  ülke federasyonu sporcusu 7.300 kişi yer aldı. 

Türkiye’den 19 federasyonun iştirak ettiği Avrupa Oyunlarında Muaythai’de 2 Altın 2 Gümüş 2 Bronz toplam 6 madalyayı ülkemize kazandırdık. 

6 Sporcumuz oyunlara Avrupa ve Dünya Şampiyonalarından aldıkları altın veya gümüş madalya ile buraya kota aldı ve 10 sıkletin yarıştığı Oyunlarda 6 sporcu ile tam kota alan ülkelerden biri olduk. 

Stratejik planlama, uygulanabilir program, başarı hedefli çalışma ile uluslararası platformda Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında, şimdi ise Avrupa Oyunlarıda zirvedeyiz. Zirvede kalmak için şimdi daha çok çalışacağız.

Bize destek veren başta; Cumhurbaşkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Spor Hizmetleri Genel Müdürümüze tüm bakanlık birimilerine, Spor Toto Teşkilat Başkanlığına, İl, ilçe Müdürlüklerine, Federasyonumuz Yönetim Kurulu idari ve teknik tüm kurullara, kulüp idareci, antrenör ve sporculara merkez ve yerel yönetimlere teşekkür ediyoruz. 

Oyunlarda fiilen mücadele eden ve emek veren yönetim, idari, teknik direktör ve antrenörlerlere başarıları ile bizi gururlandıran sporculara teşekkür ediyor hepsini kutluyoruz. 

En güzel bayram ülkemizin Bayrağının göndere çekilirken İstiklal Marşı okunan Bayramdır.  

Kota sınırlı 6 Sporcu ile katildigimiz 3. Avrupa Oyunlarında; Muaythai; 2 Altin, 2 Gümüş 2 Bronz, Toplam 6 Madalya alarak mevcut spor Federasyonlari icinde en iyi madalya alan başarılı Federasyon durumundayız,

Kutlama mesajları için Şükranlarımızı Sunarız;



CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 82

About The Author