Muaythai İllerarası Zafer Turnuvası 02-06 Ağustos tarihlerinde Samsun’umuzda gerçekleşiyor.

Türkiye Muaythai Federasyonumuz Karadeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Samsun İl Temsilcisi Özgür Arlı ve Samsun İl Antrenörleri ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yerel yönetimlerin desteği ile organize edilen İllerarası Zafer Kupası Muaythai Turnuvası için Samsun’nun Çarşamba ilçesinde kahvaltıda buluştu.

Programa Çarşamba Kaymakamımız Sayın Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Genel Sekreter Korkmaz Atalay, Çarşamba Belediye Başkan Yardımcısi Ümit Kavraz, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Turgay Ekşi, ülkemiz genelinden turnuva için gelen antrenörler, federasyon yöneticileri ve sporcular ile bir araya geldi.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Muaythai il Temsilciliği 2023 faaliyet programında yer alan, İllerarası Zafer Turnuvasına;

Türkiye’nin doğusundan batısına yaklaşık 20 ilin kataldığı organizasyon Samsun Atakum Sahilinde açık havada başladı.

Açılış konuşmasında;
Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız konuşmasında;
“Organizasyonu düzenleyen Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Samsun İl Temsilcisi ve Karadeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Özgür Arlı’ya ve emeği geçen Samsunlu Muaythai ailesini tebrik ederim.

Organizasyonu desteklemek üzere katılan;
Federasyonumuz Genel Sekreter Korkmaz Atalay’a, Yürütme Kurulu Başkanı Atakan İli’ye, Federasyon Yedek Yönetim Kurulu üyesi Şahin Güler’e, Doğu Anadolu Bölgesinden gelen Federasyonumuz Teknik Koordinatörü Ömer Uğur’a, Sakarya İl Temsilcimiz, Sinop İl Temsilcimiz, Erzurum İl Temsilcimiz ve katilim yapan onlarca il Antrenörümüze teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.

About The Author