12-13 Ağustos 2023 tarihinde Batman ili müsabakaları hakem açığını gidermek amacı ile Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından organize edilen, Muaythai Aday Hakem Yetiştirme Kursu sona erdi.

Kurs Müdürlüğünü Muaythai Federasyonu Genel Sekreter Yrd. Ömer Işık’ın yaptığı Kurs Eğitmenliğini Ulusal Hakem ve Güneydoğu Anadolu Bölge Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Şahin Güneş yaptı.

Muaythai aday hakem kursunda kursiyerlere; hakemliğe giriş, müsabaka alanları ve gerekli malzemeler, müsabaka kuralları, puanlama ve esasları ile temel hakemlik eğitimleri verildi.

Muaythai Aday Hakem Kursunu ziyaret eden Eski Bölge Koordinatörümüz Abdullah Velioğlu aday hakemlere başarı dileklerinde bulundu.

Muaythai Batman İl Temsilcisi Yusuf Velioğlu “Kursa katılan aday hakemlere başarılar dilediğini ve bundan sonra Muaythai il faaliyetlerin Batman’da artacağını söyledi. Ayrıca Kursun düzenlenmesini sağlayan Federasyonumuz Başkanlığına ve Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Muaythai Federasyonu Genel Sekreter Yrd. ve Kurs Yöneticisi Ömer Işık; Kursa katılan tüm hakemlerin başarılı olmasını temenni ettiğini ve Batman’da faaliyetlerin daha yoğun olmasını temenni ettiğini ifade etti.

About The Author