Federasyonumuz Muaythai 3.Kademe Kıdemli Antrenör Kursu 16 Kasım 2013 tarihinde Ankara’da başlamış olup 23 Kasım 2023 tarihinde sona erecektir.

Yöneticiliğini Handan Çolakoğlu’nun yaptığı kurs, Türkiye Muaythai Federasyonumuz Genel Sekreter Yrd. Ömer Işık’ın Özel Antrenman Bilgisi eğitimi ile başladı.

17 Kasım 2023 tarihinde Yılmaz Çeken ve Cevdet Subaşı eşliğinde Spor Dalı Teknik-Taktik devam etmektedir.

Muaythai 3. Kademe Kıdemli Antrenör Kursumuzu; Gençlik ve Spor Bakanlığımız Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Spor Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı Şube Müdürümüz Öztekin Üçok ve Federasyon Genel Sekreterimiz Korkmaz Atalay ziyaret ederek tüm kursiyerlere başarılar dilediler,

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız yaptığı açıklamada;
“Bu yıl ihtiyaç duyulan 1.2.3. Kademe antrenör yetiştirme kurslarını farklı bir çok ilde açtık, 1.2 kademe taleplerini karşıladık, 3.4.5 kademe kursları planlandığı gibi devam ediyor, benim tavsiyem bir antrenörüm Milli Takım çalıştırabilir duruma gelmesi için 3. Kademe ve üstü istenilmekte, tavsiyem 4.5. Kademeye yükselmesini, aksine eksik kalınacak, 3.Kademeye katılan tüm Antrenörlerimize başarılar diliyorum, nice başarılar nasip olsun inşallah.

Ayrıca;
3.Kademe Kıdemli Antrenör kursunda görev yapan, Kurs Yöneticisi Handan Çolakoğlu’na, Özel Antrenman Bilgisi Kurs Hocamız Genel Sekreter Yrd. Ömer Işık ve Spor Dalı Teknik-Taktik hocalarımız Yılmaz Çeken ve Cevdet Subaşına teşekkür ediyoruz, İsmet İraz Taekwondo Spor Salonu ve Federasyonumuz Organizasyon Kurulu Üyesi Gültekin Güven’e teşekkür ediyoruz, Kursu ziyaret eden ve Eğitime önem ve emek veren Gençlik ve Spor Bakanlığımız Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Spor Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı Şube Müdürümüz Öztekin Üçok ve Federasyon Genel Sekreterimiz Korkmaz Atalay teşekkür ediyorum” dedi.

About The Author