Türkiye Muaythai Federasyonumuz 2024 yılınAntrenör Hakem Gelişim Vize Semineri ve Hakem Terfi Sınavı bugün online zoom sistemi ile bugün devam etti. 

Antrenörlerin katılımı ile devam eden Gelişim ve Vize Semineri açılışında Türkiye Muaythai Federasyonumuz Genel Sekreteri Korkmaz Atalay konusma yaptı. 

Genel Sekreter Korkmaz Atalay “2023 yılında zirvenin zirevesinin başarıldığını, gerek sportif gerekse madalya ve her alanda Türkiye Cumhuriyeti bayrağının dalgalandığı ve  Federasyonumuz son Başkanı Hasan Yıldız’ın Avrupa Muaythai Federasyonu EM’ başına geçmesi spor diplomasisinde tarihi bir başarıdır” dedi. 

Türkiye Muaythai Federasyonu  Başkanımız Hasan Yıldız ise “yine 2023 yılı gerçekleşen faaliyet raporunu, 2024 stratejik planı ve gercekleşebilecek faaliyetler hakkında bilgi verdi. 2022 ve 2023 yılında Federasyonumuz ve şahsımıza ödüllerin verildiğini, en son 2023 yılı Uluslararası Muaythai Federasyonu IFMA tarafından 4 ödül verildiğini” dile getirdi. 

Başkan Hasan Yıldız; “Öncelikle antrenörün önemi antrenörlüğün sorumluluğu, dürüstlüğü göstermesi gereken tutum ve davranışları hakkında fikirlerini paylaştı. Daha sonra bireysel sporlarına ilk illerin ligi olan Sportoto Muaythai Süper Liginin zirveye taşınacağını, halkla ilişkiler, medya, reklam ve pazarlama için alanın genişletilmesi için proje yaptıklarını, bu projenin ana üreticisi antrenörlerin olduğunu ama antrenörlerin yeterli derece paylaşım ve reklam yapmadıklarını, ligin önce bronz, bugün gümüş yarın altın olarak vitrinde sergileneceğini herkesin gerekli onemi vermesi gerektiğini ifade” etti.

About The Author