Türkiye Muaythai Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan “Gençler, U23 ve Elite Büyükler Bay ve Bayanlar Bölge Şampiyonaları yapılacaktır.

Bölge Şampiyonaları sonucu dereceye girerek bölge için belirlenen derece kapsamında Türkiye Gençler, U23 ve Elite Büyükler Bay ve Bayanlar Şampiyonasına katılabileceklerdir.

Ayrıca;

“Talimatta yer almayan hususlar hakkinda duyuru”;

1-Bölge Şampiyonalarında kategori ve sikletinde tek kalan sporcular; Bölge Hakem Komitesince en fazla bir üst sikletle birleştirilecektir, iki üste siklet birleştirilmesi yapılmayacaktır.

2-Kategorisinde sikletinde rakibi bulunmayan, Bölge Hakem Kurlunca üst kategoriye birleşemeyen sporcular, Rsport evrak kontrolü ve müsabakaya katılımı onaylanmış sporcu olmak koşulu ile doğrudan Türkiye Şampiyonasında katılma hakkını elde ederler.

3-Bölge Şampiyonalarında müsabaka yapılmayan kategori ve sikletlerde derece sayılamaz ve madalya verilemez.

4-Bölge Hakem Komitesince birleştirilmesine rağmen tartıya gelmeyen ve müsabakaya çıkmayan sporcular diskalifiye edilir.

5-Kendi sikletinden üst siklete birleştirilen sporcular, birleştirilen siklette yenilseler dahi rakibi çıkmayan kategoriden gelmiş sayılacağından Türkiye Şampiyonasına katılabileceklerdir.

Bölge Şampiyonasına katılmadan Türkiye Gençler, U23 ve Büyükler Şampiyonasına katılmak mümkün olmayacaktır.

Bölge Şampiyonaları ve Türkiye Şampiyonası talimatının devamı için tıklayınız…

(Güncel Talimatlara – Yönetmelik ve Talimatlar bölümünden ulaşabilirsiniz)

About The Author