Türkiye Muaythai Federasyonumuz 2024 Faaliyet programında yer alan Jujitsu Ferdi Türkiye Şampiyonası Açılış Töreni yapıldı.

26-29 Subat 2024 tarihleri arasında üç gun sürecek Şampiyonanın açılış töreninde; Türkiye Muaythai Federasyonumuz Başkanı Hasan Yıldız, Alanya Belediye Baskani Yrd. Mehmet Güler, Federasyonumuz Genel Sekreteri Korkmaz Atalay, Genel Sekreter Yrd. Ömer Işık, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nazıf Emre Gıldırgıcı, Federasyonumuz Merkez Yürütme Kurulu Başkanı Atakan İli, Jujitsu Yürütme Kurulu Başkanı Hulusi Elmas ve Yürütme Kurulu Üyeleri Metehan Kara, Halil Uygar, Mehmet Çetin Karakurt, Münir Nurettin Çeliktutan, Bünyamin Er, Akdeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Esin Aslan, Hakem Kurulu, Teknik Kurul ve katılımcı kafile idarecileri, çalıştırıcı hocalar ile sporcular ve sporseverler yer aldı.

Açılışta konuşma yapan Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nazıf Emre Gıldırgıcı;
“Faaliyetin Alanya’da yapılmasından dolayı Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığına, Faaliyetin gerçekleşmesinde destek veren başta Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan’a Alanya Belediyesi Başkanlığına ve katkı sağlayan organizasyona çalışan herkese teşekkür ettiğini” ifade etti.

Türkiye Muaythai Federasyonu Jujitsu Yürütme Kurulu Başkanı Hulusi Elmas;
“Yıllardır Jujitsu’nun Türkiye’de yapıldığını ancak; resmi olarak bir yıldır faaliyet yapıldığını, Jujitsu Spor Dalı 2. Türkiye Şampiyonası düzenlenlemesinden dolayı mutlu olduğunu, günden güne Jujitsu’nun geliştiğini, uluslararası arenada Türkiye’nin yerini alacağını” ifade etti.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız;
“Jujitsu Sporunun 1 yıl süre içinde tüm talimat ve mevzuatalarının düzenlenerek yayımlandığını, geçen yıl Türkiye Şampiyonası ve uluslararası alanda faaliyete katılındığını, Jujitsu’ya bilişim sistemi yazılarak, kuşak, hakemlik, dan, diplomanın online olarak barkodlu, dijital imzalı alınabileceğini, süreçte hızlı hareket ettiklerini, dinamik yapılaşmanın devam edeceğini, Jujitsu’nun uluslararası platformda en üste yer alması için çalışacaklarını” ifade etti.

About The Author